Няма рационална причина да посетиш концерт на Веселин Маринов, ако си под 40 години и с всичкия си. Но само с 1 отиване (цена 8 лева) разбирате всичко, в което е сбъркана държавата. Без да се обяснявам повече, ето галерия в тъй важния за модерната фотография формат GIF.

Ако сте пропуснали, вижте галерията на Лубри с портрети от концерта на Маринов от миналата година.

Enjoy краля на пот музиката.

Коментари

 1. 2 декември 2011 @ 18:45

  Умопомрачително. Фотографът оцелял ли е?

 2. stoned #
  2 декември 2011 @ 19:36

  суетин лайк а рейпист.

 3. 2 декември 2011 @ 20:01

  Оливайки се с анимираните гиф-чета, направи вАЗелин маЛинов сипматичен в моите очи. Честно казано твоите гифки са от породата „видяла бълхата, че подковават коня“. Поразгледай някой друг руски сайт (hint : fishki.net) и виж кое, как се прави…

 4. stoned #
  2 декември 2011 @ 20:10

  шит, бившата ми шефка е до CC.

 5. 2 декември 2011 @ 20:12

  Я Цонко Цонев зад Цеце Секса.

  Поста кърти и извозва. Респект.

 6. Ivo #
  2 декември 2011 @ 20:14

  За малко да получа епилепсия.

 7. Жужи #
  2 декември 2011 @ 22:59

  Хвала, умопомрачително изкуВство (и концерта, и гифовете)

 8. ники #
  3 декември 2011 @ 0:34

  леле, как се възприемат тия снимки когато ги разглеждаш на притъпена светлина, слушайки Andain – Beautiful Things (CJ Veter Remix). брутално…

 9. 3 декември 2011 @ 0:37

  прооооооооооооооооост

 10. 3 декември 2011 @ 0:59

  Зави ми се свят :D А винаги ми е било чудно що бай Веско се поти толкоз по време на концертите си?

 11. 3 декември 2011 @ 1:54

  Само аз ли виждам приликата с
  http://www.youtube.com/watch?v=BKRfDpLvAss

 12. КокаинБоевски #
  3 декември 2011 @ 3:57

  Колко мъка има по тоя свят?

  Колко човека побира тази зала?

  От Цонко Цонев не го очаквах това.

  Като някой го бори носталгията, пращайте му един концерт на потния.Действа безотказно.

 13. rr #
  3 декември 2011 @ 8:38

  респект и благодаря за поста – иначе никога нямаше да видя с очите си. животоспасително е, че няма звук. а зоркият бодигард зад цвцв единствен не пляска…

 14. Албена #
  3 декември 2011 @ 9:28

  Страхотен пост.

 15. 3 декември 2011 @ 10:10

  Е, Цонко трябва да гледа какви са музикалните нагласи сред населеното, това си е маркетинг рисърч.

  Какво нещо е гиф-а, значи. Човекът се постарал да направи виско и префинено изкуство, събиращо хиляди ревностни почитатели, а тези снимки го представят в неподозирана светлина. Чудно ми е как е станало толкова смешно ;-)

 16. opexume #
  3 декември 2011 @ 10:46

  Цонко знае как се прави бизнес с цената на жертвата да видиш Веско на живо,защото на този концерт присъстват голяма част от партийните другари с куфарчета колещи и бесещи в прованса.Всички се подиграват с гордостта на Полски Тръмбеш,но за сравнение модерната Мария Илиева едва ли ще напълни скромната зала Фестивална и наполовина с фенове,а после ще обвини интернет,че и краде музиката.

 17. anton #
  3 декември 2011 @ 12:43

  Ебати тъпата статия. ебати и комплексара

 18. uv #
  3 декември 2011 @ 12:49

  сполучливо.
  но не знам да се смея ли да плача ли.

 19. mitaka #
  3 декември 2011 @ 17:09

  пържете се в ада надути претенциозни хипстърчета. ако можехте да излезнете за две секунди от малките си културни кутийки, в които ви е толкова удобно, нямаше да си биете протестни чекии срещу „всичко, което е сбъркано в държавата ни“.

  „Ооо, нееееее! Веселин Маринов!!! Това е остаряла музика, а аз имам нужда от идентичност. Хъм, кой да съм.Аз ще съм напредничавият пост-електро-клаш-шугейз-сигурно-не-си-ги-чувал модерен човек, който НЕ ХАРЕСВА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ. АЗ СЪМ ЕДИ-КОЙ-СИ И НЕ ХАРЕСВАМ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ. Да, тази идентичност е супер! Така директно се позиционирам над някой и съм готин.

  Ето какво: Майка ми се кефи ужасно на Веско и на това колко е потен. Аз обичам майка си и понеже знам, че за нейното поколение това е музиката съм ОК с това. ДА СЪДИШ ХОРАТА, ЗАРАДИ ЛОШИЯТ ИМ ВКУС е малоумнои честно казано глупаво. Това си е техният лош вкус и няма нищо общо с теб. Не е демократично.

  ШАТ!

 20. mitaka #
  3 декември 2011 @ 17:13

  и да – пиша неграмотно. няма да си правя труд да чета втори път поста, когато говоря с хора, които живеят в шибан балон.

 21. mitaka #
  3 декември 2011 @ 17:20

  ако бяхте толкова умни и космополитни пичове, колкото се изкарвате, щяхте да намерите ценни неща във всеки продукт, на която и да е култура. не да си търсите нишата, в която да се наврете, за да сте по-сигурни кои сте. и още нещо, следващият цитат е от един тип, който се казва Джон Дарниел (едва ли сте го чували). Ето какво пише за него в уикипедия:

  He is known for his prolific output and literary lyrics. Sasha Frere-Jones, writing in The New Yorker, referred to him as „America’s best lyricist“

  Та ето и един цитат от Джон:

  I don’t think that ironic-distance appreciation is actually a different or lesser appreciation. I think most of that irony is an attempt to say, “These aren’t exactly my kind of people, and I don’t picture myself sounding like that, but I still like it.” I don’t believe in ironic appreciation. I think if you like something, the core of it is you like it.

  Мислих дълго над предните думи и съм склонен да се съглася.

  Имам новина за вас:

  По тази логика всички вие тайно се кефите на Веско. Поздравявам ви. Знаех си, че ще намерим обща земя.

 22. mitaka #
  3 декември 2011 @ 17:24

  и още нещо:

  ОМГ!!! ГИФЧЕТА!!! ТОЧНО КАТО В ТАМБАЛАР!!! КОЛКО МОДЕРНО!!! ЧУВСТВАМ СЕ МОДЕРЕН!!!!

 23. mitaka #
  3 декември 2011 @ 18:13

  иначе, еленко, ти си готин. Чета ти блога от 5 години и ми е интересен. не се засягай. обичам ви. хейтя така, щото понякога намирам същите претенцийки в себе си и не ги харесвам. всичкия гняв е навътре и бла бла, но сериозно – check yoself before yo break yoself.

 24. mitaka #
  3 декември 2011 @ 18:19

  а, да – гледайте руска телевизия! особенно в деня на победата.

 25. 3 декември 2011 @ 18:50

  Mitaka,

  Демокрацията, за която зовеш, включва преди всичко свобода на изразяването. Така че твоята критика за демокрация е без солидни аргументи пред гифчетата.

  1 абзац от коментарите ти си замина, защото наруши правилата.

  Бъди конструктивен и аргументиран. С псувни не става.

  И ти пожелавам да пътуваш повече.

 26. Капитан Иванов #
  3 декември 2011 @ 18:54

  Митак, яж ми кура.

 27. mitaka #
  3 декември 2011 @ 19:28

  брат, гледай контекста. тва е интернет. без псувни не става.

 28. 4 декември 2011 @ 6:20

  Веско е постигнал всичко с цената на кръв и много пот! Той може да е добър музикант, но щом има хора, които да харесват музиката му, значи си е на мястото!

 29. mitaka #
  4 декември 2011 @ 13:16

  и още нещо, еленко. ако можеше за секунда да излезнеш от зоната „cursing’s bad mkay“ и да помислиш може ли псувните да бъдат използвани като изразно средство? може ли рицарят на бял кон, които спасява малкото си парченце интернет от тях, също да е безполезен? преди някакво време ми изпрати мейл, в който пишеше „Може би е забавно, посвоему, но си представи ако детето ти гледа това.“ Еленко, кое дете се интересува от мнението на блогър за Веско Маринов? Ако, се притесняваш, че могат случайно да попаднат на това, ще трябва да отидеш във къщата на всяко дете навсякъде и индивидуално да блокираш половината инернет. Не мислиш ли, че тая цензура е малко остаряла и самоцелна.

  И още нещо: Наистина ли мислиш, че когато казвам, че искам да те изнасилят диви животни и да се заразят с болести, наистина го имам предвид? За какъв човек ме мислиш? Наистина ли смяташ, че бих казал такова нещо от името на майка ми? Това е шега, брат? Не ти ли е смешно? Бахти човека.

  СТИГА СИ СЕ ВЗИМАЛ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО, ДАЕБА!

 30. mitaka #
  4 декември 2011 @ 13:27

  и си личи, че не нищо не си разбрал от това, което казах. не става въпрос дали можеш да псуваш веско маринов – въпросът е защо го правиш. моите аргументи бяха ясно изложени както следва –

  в търсене на идентичност в културната среда, за индивида еленко и инстаграм приятелчетата му е много по лесно да я намерят, като отричат остарялото и така се идентифицират като „анти-веско“. това е лесна позиция на личности, които не могат да превъзмогнат елементарни ограничения на културата си. да отричаш предното поколение е клише и човек би помислил, че за човек, които има претенции за елементарна интелигентност би видял колко неконструктивно е да се определяш като човек, които „не харесва веско“ или мисли, че „чалгата е лоша“. такива масови културни феномени винаги са с ниско качество и да посочваш този факт е redundant (не знам как е на български). вместо това можеш да се отдръпнеш назад от цялата картинка и просто да го наблюдаваш като още една краска на прекрасното нещо, което наричаме култура. в момента, в който запчонеш да съдиш по своя вкус (който си е само твой и не е меродавен) смея да твърдя, че заслужаваш спин от диви маймуни. аре

 31. mitaka #
  4 декември 2011 @ 13:35

  а това с пътуването си е пасивно-агресивно заяждане. щях да се обидя по-малко ако ме беше напсувал на майка. честно.

 32. mitaka #
  4 декември 2011 @ 13:46

  и в такъв случай ти пожелавам ти да си по-млад, по-малко закостенял и с по-голяма пишка.

 33. mname.org #
  4 декември 2011 @ 14:10

  Митака, респект! :>

  Еленко съвсем скоро ще е новия Веско Маринов, използвайки от край време едни и същи лафчета, селска ирония и като цяло ИЗРАЗНИ ПОХВАТИ.

  коментиращите – на кого всъщност му пука коя е бившата ти шефка и на каква музика разглеждаш гифовете

 34. 4 декември 2011 @ 15:17

  Митака, задръж да си загрея едни пуканки в микровълновата и продължавай! :D

 35. Victor #
  4 декември 2011 @ 21:15

  mitaka, разбрах че обичаш майка си и си склонен и В.М. да заобичаш зарада принципа, доста кофти фиксация, но съвременната психиатрия е много много напред… не се притеснявай… успех с лечението

 36. mitaka #
  5 декември 2011 @ 1:11

  как това имаше нещо общо с всичко казано горе, бе брат? стей он топик, бе брат. единственната ми фиксация е твоята майка и тряа ти кажа, че чувствата са взаимни.

 37. Gligi #
  5 декември 2011 @ 2:09

  Поздрави на всички майки и от мен, но, за бога, Еленко, кой мързел ги е сглобявал тия гифове и толкова ли не е могъл да ги изравни, тъй щото да не подскача и фона насам-натам????!!!!

 38. MOMCHIL #
  5 декември 2011 @ 7:13

  Митака Мада фака…

 39. Гаврил #
  5 декември 2011 @ 11:52

  Време е този човек да спре да „твори“. You know..for science.

 40. classicc #
  5 декември 2011 @ 12:56

  „Няма рационална причина да посетиш концерт на Веселин Маринов, ако си под 40 години и с всичкия си.“
  Изключително тъпо изказване. Мислех, че да обиждаш хората, които слушат конкретна музика (която не ти харесва) е характерно само за гимназистите.

  Възрастта има много общо с определен стил музика, заради доминиращия стил, който човек е слушал докато е израствал, това не значи обаче, че няма хора от всички поколения слушащи всякаква музика. И представи си, те обикновено са „с всичкия си.“

 41. мартин #
  5 декември 2011 @ 14:29

  крайно тъпо и тинейджърско изказване, но всеки си има право на лично мнение. И аз не харесвам особено вескича, но поне се раздава на макс и радва определена група хора.( под 30 съм и съм бил на един от концертите му по стечение на обстоятелствата – не беше никак зле – има и хубави песни, а това, че се поти мисля, че е напълно нормално ) Без да претиндирам за особена музикална култура мога да съм сигурен, че Веселин Маринов е много по-добре от разните там графове, каризми, крумовци (wtf) да не говорим за останалите поп-фолк гейзери и откритията на ‘бг’ сцената.
  Надявам се осъзнаваш колко малоумно е изказването ти .

 42. WebCrusader #
  5 декември 2011 @ 14:38

  Епично! Както статията, така и коментарите.

 43. STAT5 #
  5 декември 2011 @ 14:59

  това, че Весо може би е класи над останалите родни световно-неизвестни бездарници е много тъжно

 44. Венци #
  5 декември 2011 @ 16:27

  На 28 съм и да бях на концерта, чесно казано бях скептичен от началото, но накрая пех и плясках на Веселин Маринов.
  Само се чудя ти когато станеш на 40-50 години на кой бългаски певец ще ходиш на концерт защото като гледам как е положението в момента май Веско пее най-добре от всички други.

  П.П. Съдейки по оформлението на поста, анимираните гифчета :ROLF:, розовият CSS при селектиране на текст, и това „ШАТ!“ отдолу съдя, че още носиш памерси и сучеш от някоя голяма ЦИЦА.

 45. 5 декември 2011 @ 19:19

  Мда,

  Съдейки по коментарите на подкрепящите Веско Маринов, време е да се изнасям от България със скоростта на бит хомосексуалист!
  Щом защитниците на Веско Маринов налазиха блога на Еленко, отърване от селско-културните типове няма!

 46. Гаврил #
  5 декември 2011 @ 20:20

  То това е най-лошото на неща от сорта на Веселин Маринов, чалгията, пиенето като разпран моряк, и т.н. Взе да се ловка на хора от всякакви поприща и (уж) всякакво интелектуално ниво.

  Philosyraptor пита: If all idiots listen to Veselin Marinov, are all Veselin Marinov fans idiots?

 47. МИХАИЛ #
  6 декември 2011 @ 0:05

  Гавриле, подготвил съм ти тука едни черни рогати момчета, да те накажат заради това, че ползваш английския език. Поради что се срамиш бе, кака …

  Здравко, ми изнасяй се бе, те такива като теб тва им е любимата фраза по форуми и паланки „оф КРАЙНО ВРЕМЕ е да се махна“ – то и без това в Бг останте само 50% селяни и 50% 24/7 интернет цъкачи с претенции, като болшинството коментиращи тук, и двете групи с нулева продуктивност за световната история ;)

 48. 6 декември 2011 @ 8:11

  Веско Маринов пре-зи-де-нт! але але але

 49. nina #
  7 декември 2011 @ 10:14

  Маршировките на войниците ме изпратиха в Северна Корея.
  Една забележка обаче, защо ни обиждаш нас, над 40-те. Мисля, че никой нормален човек не би отишъл да да гледа някой, да се поти като прасе и да се напъва до скъсване на гласните звуци. направо естетика!

 50. marksman #
  18 декември 2011 @ 14:16

  Защо ви дразни този човек/ИЗПЪЛНИТЕЛ толкова.
  Просто ми е интересно.
  Вие сигурно не харесвате/ и аз/ Азис , Галена , Преслава…/ ами до тук ми стигат познанията/,
  Обаче Веско е голям проблем за вас..
  Аз не ям месо ,но не мачкам първите страници от брошурата на МЕТРО.
  Даже фанатизирате феновете ,един вид втвърдяване на позицията.
  Only „Mike and the mechanics“

 51. 16 март 2012 @ 15:42

  Уау….

 52. Ivan #
  1 април 2012 @ 17:19

  Не бях се заслушвал в песните на Веселин Маринов досега. Добре, че беше този пост, за да погледна негов концерт – Коледен концерт на Веселин Маринов във вбокс-а.

  Човека пее с настроение, хубави текстове и хубава музика. Има в него от истинският български дух. Харесва ми.

 53. Mike #
  15 октомври 2013 @ 23:19

  @Здравко
  http://eenk.com/veselin-marinov-superstar#comment-23182

  Ходи си модерирай блог.бг, че цялата паплач се е изсрала там и продължава да сере по-лошо от коментарите под статиите в Блиц.БГ

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS