Коментари

 1. Kraftwerk #
  1 май 2012 @ 22:28

  Маркетинговият отдел на Била е гениален!

 2. 2 май 2012 @ 10:33

  Адмирирам! Колко пъти ми се е случвало точно на касите да ми се припие…

 3. домакиня #
  2 май 2012 @ 15:42

  В интерес на истината често ми се случва след като съм купила един куп нискокалорична храна, по мой вкус, мазила за тяло,ръце,пети и всевъзможни други глупости да се сетя за мъжа cи чак на касата.. И тогава обикновено му купувам няколко Halls blackcurrant, но ето че сега ще мога да успокоя гузната си съвест, взимайки му Поморийска.

 4. Адмиралът #
  2 май 2012 @ 16:40

  О Жизъс, трябваше специално да гугълна Halls blackcurrant за да видя какво е това, колко съм назад от мъжа на Домакиня. Иначе и аз като ПауърУърк-чо АДМИРИРАМ, но просто защото съм Адмирал …

 5. 3 май 2012 @ 14:53

  Не може да си представиш какво е потреблението на „пищовчета“. Не е точно импулсивна покупка, но определено наличието им на касата не е прецедент. Има две причини за това – редовните зло“употребители“ си знаят, че са там, тъй като в малките магазини ги държат на касата, за да не ги крадат.
  А втората е именно процента на кражбите. Въпреки, че за Била, едва ли е това, по скоро някой от мърчандайзерите ги е наредил там, защото е видял, че се харчат на други места.

 6. 4 май 2012 @ 10:16

  Седя си и си мисля и си мисля ,че наистина никога не бих се сетила да си купя ракия докато пазарувам кърпички и сълфетки е поздрави – от била запълниха и този маркетингов прозорец :)

 7. 7 май 2012 @ 8:05

  Как успявате да снимате в Билла? Няколко пъти ме изгледаха кръвнишки само докато си вадех телефона да видя колко е часа, какво остава ако го насоча да снимам…

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS