След последните ми приключения до Мон Блан, Ривиерата, Мадрид и Берлин, ми хрумна да се обърна към вас, драги читатели, с идеята да спонсорирате някое пътуване.

Не към вас директно, разбира се, а към фирмата ви, ако търси реклама на добро място.

Смятам, че разказите ми в картинки от разни дестинации са една от най-четените и полезни части на този блог и трябва да се развиват, което не е по силите на сам човек на заплата.

Изискването ми към спонсора е единствено да поеме билетите до дестинацията и обратно.

Спонсорският пакет ще включва кратко, ненатрапчиво каре в публикацията от пътуването с инфо за спонсора или негова актуална услуга или продукт, плюс колкото линкове са необходими.

Спонсорството не включва намеса на спонсора в съдържанието или определяне на посоката.

Подходящо за: банки, застрахователни компании, мобилни оператори, специфични кредитни карти, фирми/търсачки за самолетни билети, авиокомпании, фото техника, онлайн магазини, вносители на коли.

Аудиторията на eenk.com предполага, че около 3000 души ще видят публикацията на сайта, плюс 1600 RSS абоната. Малко са, но влиятелни. Ако питате мен, няма по-качествена малка аудитория в България от читателите на eenk.com, както показват моите проучвания за 2009.

Ако сделката ви се струва интересна, моля пишете ми на elenko маймунка gmail дот ком.

Коментари

 1. 7 март 2010 @ 16:26

  ако спонсорираме, обещаваш ли да пуснеш ОЩЕ сто снимки в пълен фийд?

 2. 7 март 2010 @ 17:08

  @L, ще ги пусне но с уторърмарк на спонсора…

  @ Eenk, идеята ти е fair достатъчно успех да се намерят паридавачи

 3. denica #
  7 март 2010 @ 17:23

  а офертата включва ли Е
  ленко да не плюе съответната фирма пред милионната си аудитория ?

 4. placid #
  7 март 2010 @ 18:36

  Тази оферта ми звучи нелепо.

 5. Георги Тодоров #
  7 март 2010 @ 18:46

  хех, остава да пуснеш и съботни цици като Темата и да определиш идеята като твоя хрумка

 6. criyo #
  7 март 2010 @ 18:55

  Хахаха, чета този блог от…хм 2 години и малко и досега смятах, че авторът е по-скоро изключение от масата блогъри, които се опитват да изкарят нещо от свободното си време, но явно това време е отминало. Така де, айфона, виното и маратонките, както и билетите за самолет се купуват с пари (или в случая – ги получаваш безплатно с обещанието да затрупаш малкото си читатели с поредната безсмислена реклама и да убиеш уникалното в твоя блог.

 7. 7 март 2010 @ 19:31

  Уникалното да няма едно каре реклама бих го прежалил за сметка на някой интересен материал със снимки.

 8. 7 март 2010 @ 19:46

  авторът се опитва да открие нови хоризонти пред онлайн медиите – както буквално, така и в маркетинг отношение – което е смело и похвално. колкото и малка да е вероятността за успех накрая. дотогава – успех!

 9. 7 март 2010 @ 19:58

  В България това няма начин да проработи. Пожелавам обаче точно обратното. Бих се учудил.

 10. 7 март 2010 @ 20:19

  Нямаше начин любителите на безплатния и безкористен труд (ама ако може другите да го полагат за тях, а на тях да им се плаща за добър ден) да не те порицаят.
  Аз не виждам нищо лошо в офертата. Като знам онлайн културата на повечето бизнеси у нас, едва ли ще проработи, но все пак успех, идеята си е супер :)

 11. Classic #
  7 март 2010 @ 21:02

  Страхотна идея, сигурен съм, че поне няколко представителя на бизнеси ще се свържат с теб.

  Всички отдавна вече са разбрали, че интернет позволява да се таргетират хора не само по възраст и интереси но и по интелект, тук нивото на читателите и коментиращите например е определено над нивото на тези във vbox да кажем.

 12. doni #
  7 март 2010 @ 21:12

  rss читателите ги пиши вече 1600 -1 :-)

 13. 7 март 2010 @ 22:09

  еленко, ти осъзнаваш ли, че не продаваш рекламни карета, а собствените си читатели?

  ‘Аудиторията на eenk.com предполага, че около 3000 души ще видят публикацията на сайта, плюс 1600 RSS абоната. Малко са, но влиятелни. Ако питате мен, няма по-качествена малка аудитория в България от читателите на eenk.com, както показват моите проучвания за 2009.’

  еленко, съжалявам, ако ще прозвучи грубо, но това е адски тъпо. а жалките ти пътеписи не са нищо повече от манифест на селяндурщината, която тресе и други популярни сайтове за пътеписи като putepis.com

  това е нервността, с която хора, които доскоро не са пътували никъде и когато излязат извън бг, бързат да споделят вдъхновени, но повърхностни туристически впечатления със съселяните им дето още не са излизали от село.

  еленков, ти сериозно ли мислиш, че си заслужава да продадеш читателите си за няколко самолетни билети от евтини компании за гъз път да види и да пишеш тъпи пътеписи??

 14. 7 март 2010 @ 22:18

  най-отговорно заявявам, че спирам да посещавам блога ти. пиши ни 3000-1. за да се научиш да цениш читателите си. и за пореден път се убеждавам колко малко са стойностните блогове в бг блогосферата, блоговете, от които можеш да научиш нещо ново, които да провокират мисълта ти и т.н.

  всеки глупак с блог реши, че може да прави пари от него, хаха!

 15. Deni Ruk #
  7 март 2010 @ 23:04

  И на мен ми се стори странно първоначално, обаче защо пък не? Еленко няма да забогатее с 300 Евро за EU-билет. Пък и постовете няма да станат по-различни от сегашните.

  Само се надявам да няма платени ревюта за еди-кое-си-вино, че това ми е любимата секция и я приемам за достоверна от опит.

 16. 7 март 2010 @ 23:08

  Classic, Бай Далай току-що ти разби тезата :)

 17. ping #
  7 март 2010 @ 23:29

  -1

  Ако е било провокация и не съм разбрал, съжалявам :)

 18. 7 март 2010 @ 23:38

  дени, значи за теб няма разлика дали еленко те възприема като asset, чрез който може да изкара 1-2 безплатни билети или не? що за перверзни взаимоотношения се култивират тука?!

  качеството на пътеписите няма да спадне, защото няма накъде повече да спада. (противно на мнението на еленко.) а пътеписите.. те говорят повече за (неграмотността на) пишещия ги отколкото за местата и хората, за които се пише.

  еленко, ти кво? решаваш, че интелекта на читателите ти е фунцкия от това дали им харесват някви пътеписи с грозни снимки и суховати ревюта на продукти?? в най-обикновения клиширан туристически гид има доста по-добри снимки на утъпканите и обичайни туристически места, по които и ти ходиш, а си мислиш, че откриваш топлата вода.

  що не кандидастваш в някой институт за приложна психология, сигурно ще ти дадат малък грант да анализираш промени в мозъчните вълни на блог-читатели, докато гледат реклами, а? може и да ти стигнат паричките за 1-2 пътувания.

 19. 7 март 2010 @ 23:56

  @БАЙ ДАЛАЙ – и какво лошо има в тази идея? В крайна сметка eenk.com е личен блог и какво ще прави в/с него решава единствено собственикът му.

 20. 8 март 2010 @ 0:07

  Няма нищо лошо ви идеята..Криза е, някои хора си лягат гладни вечер, други нямат пари за нов хард, трети търсят спонсори-всеки се спасява поединично.

 21. Deni Ruk #
  8 март 2010 @ 0:15

  БАЙ ДАЛАЙ, в случая с рекламата не Еленко ще трябва да гледа на мен като на асет, а рекламодателят. И ако го направи, аз нямам нищо против. Дори по този начин има вероятност да науча за съществуването на някой полезен продукт или услуга, ако таргетирането им е удачно.
  Ето пример: аз съм юрист. Ти догодина може да решиш да се възползваш от либерализма на новия Семеен кодекс и да сключиш брачен договор с жена си. Аз съм рекламирала кантората си в eenk.com срещу 200-300 евро пред 3 000 души. Мисля, че тук аудиторията е доста по-благонадеждна от тази на „Правен свят“, където ще ми искат в пъти повече, а ще го четат лелки-юрисконсултки на някое предприятие в Люлин или в МОН (нищо против лелките в Люлин). Да не говорим, ако съм бюро за самолетни билети или пък ресторант – идеален рекламодател тук.
  Жалко, че не съм и винопроизводител, тюх :)

 22. -1 #
  8 март 2010 @ 1:11

  още -1

  съгласен с далай

 23. canada #
  8 март 2010 @ 1:33

  И от мен -1

 24. 8 март 2010 @ 4:33

  @Владо – блогът е личен, доколкото човекът, който го списва е един. но вниманието на 4500+ читатели не е лично или частна собственост на еленко, а публично.

  това, което еленко се опитва да направи е да продаде читателите си. не виждаш ли как ни маркетира? замени ‘аудитория’ в изречението ‘качествена аудитория’ с ‘продукти’ и ще разбереш. ти продукт ли си?
  ако ти харесват оцвъкани улици и блогове с реклами – твоя работа. мен не ми харесват.

  @Багдад, така е, криза е и хората стават все по-бедни. ама мислиш ли, че поединичния опит за спасение чрез превръщането ни в ходещи билборди, за да рекламираме за дребни суми крадците, които причиниха тая криза ще доведе до дългосрочно решение на проблема??

 25. 8 март 2010 @ 4:56

  ‘БАЙ ДАЛАЙ, в случая с рекламата не Еленко ще трябва да гледа на мен като на асет, а рекламодателят.’

  Дени, това по-добре не го казвай повече на публични места, че не ти прави добра реклама. (в правото не ви ли предаваха някаква дори елементарна икономика? как се оправяш с дела, в които е замесена собственост, дългове, ликвидации и подобни?)

  asset означава всeки икономически ресурс (т.е. с парична стойност), която икономическите субекти (фирми, банки, индивиди, държави и тн) притежават.

  като рекламодател, ти не притежаваш този блог (и по криви еленкови сметки – вниманието на 4500+ читатели), а плащаш rent на еленко, за да придобиеш възможността да се рекламираш на страницата му.

  еленко, като притежател на (комодифициран) блог има asset, а ти просто ще се конкурираш с други потенциални рекламодатели за каре.

  еленко е рентиер с rent-seeking икономическо поведение, блогът – аsset, а ти – наемател на пространство.

  а ние – апендикс на asset-a, чието внимание е за продан. еми не мерси.

  не може ли да си рекламираш кантората на жълтите страници и ако ми трябва адвокат, тогава ще гледам реклами на адвокати. защо трябва да ги гледам дори и когато не ми трябва??

 26. 8 март 2010 @ 9:03

  край, продаде се на империалистическите капиталисти и бай далай спря да те чете хахахаха

  ;)

 27. 8 март 2010 @ 9:45

  снимки от чужбина (па макар и спонсорирани) са далеч по интересни, отколкото гоогле адсенс :)

 28. 8 март 2010 @ 10:08

  „снимки от чужбина (па макар и спонсорирани) са далеч по интересни, отколкото гоогле адсенс :)“
  Очаквам отговор от хората, които са против това споносорста относно тази теза, която според мен е много правилна! Все пак този блог изисква време, изисква средства за поддържане(колкото и да са минимални).
  Нима няма да Ви е интересно да гледате снимки от някое по екзотично място евентуално?

 29. 8 март 2010 @ 10:46

  За какво направихте драмата, като не ви харесва unsubscribe и толкоз.

  @бай далай, ако ти пишеш блог или правиш каквото и да е заради аудиторията си, значи си повреден.

 30. Gavril Gavrilov #
  8 март 2010 @ 10:55

  Бай Далай, за отписан си подозрително активен. Аре по-бърже възирай, че шум зверски вкарваш.
  Идеята има НЯКАКВА стойност, ама нещо не я фийлвам за момента… Още трябва да се помисли.

 31. Вероника #
  8 март 2010 @ 11:09

  +1 ;) Какви са тези глупости – никой не продава читатели, защо така решихте? Аз смятам предложението на Еленко за много разумно, балансирано и иновативно на фона на българските блогове. Успех!!

 32. 8 март 2010 @ 11:16

  Искам процент!!! :)

 33. 8 март 2010 @ 11:31

  Хахахаха :)

  Колко обидени, ограбени, възмутени, преебени и прочие хора се навъдиха :)

  А това с -1 ми звучи не забавно, не е дори смешно, а… фаталистично :)

  Ако човек направи нещо, малко или много хубаво, рядкост ще да е ако се обадят повече от 10 човека, които да го похвалят, дори няма да е нещо повече от (небрежно) потупване по рамото.

  Ама разбираш ли, „обидят“ ли ги по най-арогантния начин, като ги нарекат статистика… ‘почва едно отписване, минусиране, изказване. Да се чуди човек, преди само като RSS изцвъкана бройка ли са се чувствували тези обидени, или като индивидуалисти, чието мнение е напирало да излезе :)

  Кура(!) ми [я]нко, има една приказка…

  Запазете си я ;)

  П.П. Към Б.Д. (айде още многоточия) – You’re (not) your blogroll :)

 34. santah #
  8 март 2010 @ 12:27

  Интересен страничен ефект от иначе безобидната идея на Еленко.

  Тукашните коментари приличат на тест-задачка – „От 5те посочени думи, коя е излишната?“.

  Просто казано – иначе интелигентната му аудитория се е омешала с някои случайни малоумници – слаш – тролове.

  Чудесно би било да се фръцнат и изчезнат за винаги … Ама надали …

 35. mitakka #
  8 март 2010 @ 13:08

  Не че съм голям фен на Еленко, имам си своите възражения, но те са си само за мен, като не ми харесва, не го чета. Обаче в туитър се вдигна патърдия и реших да намина. Тук обаче не мога да не го защитя. Продавал читателите си? Ми вие какво искате – да се гъне да генерира съдържание което вие да следите и то само заради едните ви черни очи.Не сте били продукти, ами кво сте ве? Уникални и прекрасни човешки същества ли? Да, на живо. В мрежата сте просто продукти. Ако не искате да сте такива просто не трябва да я ползвате. Щото там която и страница да отворите моментално бивате таргетирани,сегментирани и т.н. Не ползвайте търсачки, не влизайте в сайтове и тогава мрънкайте. При това не е като да трупа пачки от това, реално няма никаква печалба. Подпомага си пътуванията човека, за него остава кефа от пътуването, нищо друго. Или и на това няма право? Някой ще каже че като му плаща билетите някой друг, той ще икономиса собствени средтства и така печели, но всъщност това означава повече посетени места и повече материал в блога. Не виждам какво му е печалбарското на идеята. Грешката на Еленко е че го пусна като предложение в блога, трябваше да намери спонсори по друг начин. Можете да джавкате само след като това нещо се реализира и се забележи че рекламата влиза и в текста на публикацията под формата на пропаганда (като за айфон например :)) но не и преди тва.

 36. chitatel #
  8 март 2010 @ 13:54

  АЗ ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА НА ЕЛЕНКО. ПРЕДПОЧИТАМ ДА ПРОЧЕТА ЕДНА ИНТЕРЕСНА СТАТИЯ ОТ ПАТАГОНИЯ ВМЕСТО БЕЗБРОЙ КОПИ ПЕЙСТ ОТ БЪЛГАРИЯ.

  +100 RSS

 37. Г. #
  8 март 2010 @ 14:58

  Брей, колко безкористни блогъри имало, за едната публика живеят явно :))) Аз не разбирам какво джавкат несъгласните. Това си е блогът на Еленко, какво прави с него си е еленкова работа. Светът е пълен с хора, които печелят от това, гледам не се е свършил. Нито пък читателите са тръгнали на бой с вили срещу авторите, готови да се „продадат на империализма и капитализма“.

 38. Vase #
  8 март 2010 @ 15:52

  бе за идеята… айде ок.. потрбител съм, кликам тук-там нека който може да търгува с това.. ама защо ми трябва да знам кой как го прави.. смисъл прати си еленко предложението на „банки, застрахователни компании, мобилни оператори, специфични кредитни карти, фирми/търсачки за самолетни билети, авиокомпании, фото техника, онлайн магазини, вносители на коли.“ и не ни занимавай с това.. едва ли ще има хора които биха станали нови читатели заради това.. можеш само да изгониш стари такива..
  признавам си и аз мисля да спра да следя.. изпростява ми вече..
  да не отварям темата за момичетата който винаги се радват и подкрепят каквото и да е твое мнение… да са все така живи, здрави, и тъпи(колкото всяка кифла която си е помислила че е яко умна след като не работи с газъ си а с главата…)
  бан/делл/и квото там искаш/–1/ънклик/чао

 39. 8 март 2010 @ 17:27

  Хора, пътища, автомобили, що ревете и се минусувате.
  тва ми звучи като едно време в детската градина се плашехме с „Аз повече няма да ти бъда приятел“ – по-модерното в момента е „шъ тъ изтрия от фейсбука“. Аз лично минавам от време на време тук, някой статии ми харесват, някой не – въпрос на личен вкус и убеждения. Искал да слага снимки рекламки – ами да слага, сайта си е негов. Ако съдържането на блога се сгомяса поради въпросните реклами, то просто хората ще спрат да го следят.Елементарно Уотсън. Ебаси драмата -1 -2 -3 -4 -20 :):):):). Що ти е да коментираш тогава, трий се и тва е. Ама нека хората да знаят, че съм се ънабонирал.
  Мисля че, един интелигентен човек чете определени неща защото му харесват, а не заради това да си увеличи бройката блогове които следи. А всъщност да няма некъф бъг в гугъл рийдъра, като стигнеш 1000 000 блога дето следиш и да превърташ играта??? Знам че фейсбука като минеш 699 приятели и стигаш последния цар, ама за рийдъра не знам как стоят нещата. Споделете ако има неква далаверка
  айде със здраве

 40. 8 март 2010 @ 17:50

  БахаХХААХхахахАхахахАхахахАХ АХаххахаАХа

  Коментарите в тази тема просто убиват всякаква надежда, че някога България ще е нормална държава. Какво ви дреме на всичките, дали Еленко ще си направи едно пътуване на гърба на спонсора? Нали вие ще видите снимките и ще се радвате. Колко завистливи хора има на тоя свят божееее… А ако ви е за рекламите… ами то и в момента се въртят реклами, така че не виждам къде ви е проблема.

  Страхотна идея Еленко. Само като гледам изказванията в коментарите, проучването ти за най-качествената аудитория е грешно. Крайно време е бизнеса да научи, че има и други начини за реклама, освен да отидат и да ръснат 7 бона за 30 секунди клип по време на сериала Перла.

  И 1 предложение… Спри да пускаш пълен RSS, когато имаш 354753468753874 снимки в публикацията… ДРАЗНИ

 41. Kraftwerk #
  8 март 2010 @ 22:32

  Мм до сега Еленко колкото пъти е правил промени по сайта, все отначало са ми се стрували странни, но винаги са показвали, че са положителни и адекватни. Тъй че хората които, казват че няма повече да четат блога, не са го чели кой-знае колко и преди това, струва ми се. Аз лично подкрепам с две ръце инициативата и дори ще направя всичко по силите си да я популяризирам =)

 42. 8 март 2010 @ 23:19

  ти съвсем си се побъркал
  явно кризата удари и твоята измислена работа

  аре седи си на гъза и се научи да снимаш, тогава някой може да се излъже и да спонсорира теб, вместо някой професионален фотограф

 43. peter #
  9 март 2010 @ 0:43

  Мда – ето това е добра идея.

  Еленко ще е наш виртуален гид.

 44. qwerty #
  9 март 2010 @ 2:03

  Каква драма само, да се чудиш да се смееш ли или да се ядосваш. Колкото и да се мъча не мога да си отговоря на въпроса какво му е лошото човек да има полза от това, което прави, особено ако го прави добре. Лично на мен блогът ми е интересен и бих го следила с удоволствие дори и да имаше реклами, но явно има хора, които го посещават буквално само заради това, че няма реклами, а не заради съдържанието му. Дали всички щяха да се разпищят така, ако Еленко си беше накичил рекламки още от началото и печелеше от тях, 100% на никой нямаше да му прави впечатление, защото това е практика на всички, дори на най-големите кретени, които си правят личен блог с малоумно съдържание. Първо много преигравате с това продаване на читателите, второ – супер тъпо е отношението все да взимаш без да даваш. Всички вие години наред прекарвате приятни минути с блога на Еленко, обаче се дърпате човека да си изкара някоя и друга екскурзия (индиректно) с ваша помощ. Тогава вече сте недоволни, обидени, предадени и продадени. Доста нечестно и неблагодарно е. Мисля, че Еленко се отнася с достатъчно уважение към читателите си и не вярвам това да се промени, че да ни залее с реклами, глупости, та чак и поръчкови ревюта на продукти. А на който му е трудно да преглътне една реклама, да се разабонира, да не коментира и да си намери ако може някой по-интересен блог, това е най-сигурния начин да не бъде „продаден“. На Еленко пожелавам успех с идеята.

 45. Валерия #
  9 март 2010 @ 3:16

  Аман от завистници. Дали Еленко пътува безплатно или не, няма да промени живота на никого от вас, вземете пък се зарадвайте поне веднъж. Идеята си е много разумна, че и скромна. Успех!

 46. галя #
  9 март 2010 @ 11:44

  Прекрасна идея. Подкрепям силно. Не виждам какво има да се вживяваме и как това ни касае. Пак ще си четем и гледаме снимките. Поздрави и дано някой те разпознае като възможност.

 47. 9 март 2010 @ 13:06

  Злобери Злобери Злобери :)

  Нека се рекламира – аз съм за,

  и непожелани търговски съобщения искам да получавам, стига да са се постарали да ме таргетират добре!

 48. lexter #
  9 март 2010 @ 19:56

  Успех! Мани ги какво си пишат, ама ти продължавай с интересното съдържание, пък на който не му изнася едва ли ще му накривиш повече деня от това да спре да те чете :))))

 49. oldsamples #
  9 март 2010 @ 23:41

  Успех!

 50. Anonymous Coward #
  10 март 2010 @ 9:17

  http://www.geekculture.com/joyoftech/joyimages/1364.gif

  (кирилица)

 51. achko #
  10 март 2010 @ 12:48

  Някой преброи ли ги колко са -1? Горкия Еленко.. Аз ще сложа +1 , да има баланс един вид :)

 52. 10 март 2010 @ 14:34

  Как точно си представяш да стане това документално? За да се оправдаят разходите трябват командировъчни, пътни, дневни, etc.
  Поправи ме ако греша.

 53. 10 март 2010 @ 16:13

  до #48: бем ти и интересното съдържание. жалка работа.
  но колегите са го казали по-добре от мен:))
  http://8biterotic.blogspot.com/2010/03/8bit-erotic_10.html
  аххаха

 54. Gavril Gavrilov #
  10 март 2010 @ 17:32

  Байче, добре че не си злобно малко хейтърче де :) Без покритие :)

 55. гери #
  10 март 2010 @ 18:37

  Идеята е супер, дано намериш „мениджъри“, които имат по-нетрадиционно виждане относно това, как да създават и поддържат „разпознаваемост на марката си“ чрез новите медии. успех!

 56. 10 март 2010 @ 20:56

  аз просто се вдъхнових. нищо лично. имам едно предложение вече. утре ще ви дам подробности.

 57. 10 март 2010 @ 21:00

  Четох четох глупави коментари, срещнах 2-3 хубави и спрях да чета. Я се вземете в ръце бе. Наливате хиляди левове за коли, компютри, жени, алкохол и скачате на човека на главата, щото иска да си изкара парите за билет по особено атрактивен и ненатрапващ начин. И по – веселото е, че ще успее.

  Поздрави,
  Блогър, който изкарва пари от блоговете си.

 58. 10 март 2010 @ 22:52

  Дали някой ще го спонсорира няма значение.Аз искам да Ви питам точно по въпроса за фоторепортажите му.Не Ви ли харесва гледната му точка.Толкова е различна и нестандартна,че каквото и да снима е някакси интересно.Всеки може да иде до Мадрид примерно,но колко от Вас ще видят Мадрид по този начин по който го представя той.Винаги съм казал че подробностите са важни и Еленко ни показва точно тях през неговия си поглед разбира се.Е това е ценното.

 59. Дени С. #
  10 март 2010 @ 23:05

  Еленко, подкрепям те. Но се надявам, че този тест към публиката е само част от плана ти и имаш още идеи в запас, защото финансиране е възможно по много начини. Стискам палци!

 60. 11 март 2010 @ 10:30

  @58 ти в кувьоз ли живееш?

 61. пон #
  11 март 2010 @ 12:41

  Ооо и тука рекламка… Май-май спирам четенето на този блог. Имаше готини неща но съм твърдо против това да чета личен дневник (блог) с реклами в него.

 62. 11 март 2010 @ 12:50

  @Пон, пусни си твой без реклами и си го чети сам

 63. 12 март 2010 @ 10:51

  Никой не ви задължава да го спонсорирате! Имало рекламки голям праз! Както вика Манол – Направете си блог и си го четете сами.

  @eenk +1 ;)

 64. Спонсор #
  13 март 2010 @ 14:05

  хахахахахахахахаха

 65. 15 март 2010 @ 16:39

  Аз съм навитак да ти спонсорирам самолетен билет до Варна и след това трансфер с автобус до Генерал Тошева. Навитак ли си?

 66. klpzn #
  17 март 2010 @ 20:00

  виждала съм и друг път такива оферти и според мен са доста добра идея… интересно ми е само дали ще изкочат предложения от спонсори :))
  от мен успех!

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS