Коментарите в този сайт предизвикват смесени чувства, но имат своите безспорни плюсове!

Един от тях се казва шефа.

Всеки от вас, който е чел eenk.com напоследък е забелязал човек на име шефа и неговата ценна експертиза към онази страна от живота: хазарт, коли и модели.

Като една от безспорните звезди от коментарите в сайта, шефе, предлагам ти да направим интервю, в което да запознаем малцината, но безценни читатели на този сайт с твоята особа и по-точно с експертното ти мнение към онази страна на живота.

Анонимността ти е гарантирана. Използвай линка контакт, горе в дясно.

Хайде, вярвам, че ще е интересно и полезно за всички.

Коментари

 1. полет #
  22 май 2007 @ 18:04

  Предлагам всеки преди това да направи портрет на шефа, така както си го представая (портрет робот се приема също).

  Цпоред мен той е романтичен младеж от централните квартали на София. С добро образование, но към късните юншески години е започнал да се противопоставя на грижовната си баба и под влиянието на духа на времето е започнал да се занимава с дребни далавери, за да може да влезне в гангста стила на крайните квартали и мутра поведението. Нежната му природа го е дразнила и продължава да го дразни и предпочита да го играе шеф.
  Има пари, но те не му дават щастие.

  Има леко гей наклонности, което кара някои да го смятат за мачо. Това обяснява шекспировата любов, който той развива към Еленко и към който той изпраща сурова гладиаторска критика.

  Съгласен съм с неговия мироглед, като изключим стила на изказа.

 2. Psiho #
  22 май 2007 @ 18:16

  Шефъ е пич бе. Работи на пл. Македония……

 3. полетчо #
  22 май 2007 @ 18:17

  Също така мисля, че Шефът е по-интересен персонаж от Еленко.

  Последният (неговият блог ) е по-скоро някакъв синтез от неудовлетвореност, липса на чувствителност и беден нарцисизъм.

 4. shush #
  22 май 2007 @ 18:28

  Spored men Shefa iska da govori samo s Elenko – vsichki ostanali opiti za vutreshno-forumen dialog (vijte prednite stranici) sa pod nivoto na Shefa i Shefa nikoga ne otgovarya.

 5. Мила #
  22 май 2007 @ 19:11

  Представям се Шефа като застаряващ началник. Свикнал да дава акъл, но вече никой не го слуша.

 6. шефа #
  22 май 2007 @ 20:05

  нещо ше се ебавате с мене сега аз не мога да разбера, а?
  а ти за кво ме пишеш мене горе бе? нещо преча ли ти кво?
  За кво се рекламираш в арената и ако не се ебаваш ела до Романса тука горе да ми кажеш кво точно имаш да ме питаш щото въпросите не ги виждам.
  ще ти пиша щото си пич ама не ме дразни повече.
  и за кво ще ме питаш щото ако ще ме питаш за изборите и наводненията или за некви глупости не съм навит.

 7. Све #
  22 май 2007 @ 20:17

  Току виж се наредила опашка от кандидати за слава…Не можеш си вдигна главата от интервюта ;-)

 8. дуле савич #
  22 май 2007 @ 21:29

  Романса, Японския, Голфарата, Баварията, да твърдиш, че познаваш поне 5ма от известните или вече умрели босове, да си бил на погребението на Г. Илиев, да влизаш в лютеницата на всеки светофар на бл. Бъгария, да носиш 5 телефона, като седнеш (в Романса) да вадиш ключовете от 20 годишната бегачка и 5те телефона…тва е само малка част от задължителните неща за софийския играч.

  Иначе според мен шефа се ебава.

 9. Мирослав #
  22 май 2007 @ 23:15

  шефа е пич :) а ленко е добро момче

 10. Radoinc #
  23 май 2007 @ 0:26

  Само аз ли се съмнявам, че мненията на шефа всъщност са дело на Еленков за да се внесе интрига и противоречия в коментарите? Не е ли странно как първо, шефа понякога дава компетентни мнения и как понякога се излага, според мен твърде явно за да е естествено? Освен това правописа му не се връзва с „психопрофила“ които му спретнахте :) . Освен това, както shush забеляза диалога се води само между него и Еленков. А мненията му ако не са в противоречие, то поне контрастират с поста. Е, това може и да са глупости, но, помислете… :)

 11.   #
  23 май 2007 @ 9:25

  Големата интрига, нема що. Тоя блог изтъпя тотално и то не заради street-wise коментарите (твърде много street и твърде малко wise), ами заради постовете, които вместо да „изненадват“, предизвикват най-често реакция „Е, и?“ В някои други случаи реакцията е „Кога най-после Е. ще си купи нормален фотоапарат“.

  > „Хайде, вярвам, че ще е интересно и полезно за всички.“

  Ако бяхме предаването „Горещо“ със съответната му аудитория, може би.

 12. Зеню #
  23 май 2007 @ 9:28

  Шефа е програмист, от онези изперкалите. Чуди се как да всява смут и интриги, и изследва резултатите след това. Шефа се прави на мутра, а всъщност не е. Като малък е мечтаел да стане борче, но една аркада получена при сбиване между две квартални банди го изкарва извън строя и от тогава у него е останала тежка психическа травма и неудовлетвореност……

 13. полет #
  23 май 2007 @ 10:01

  не съм съгласен, че шефът говори само с господин Еленков.

  говорил е и на мен, както е и казвал на някои другу читатели да се е… в дупето

 14. Доган #
  23 май 2007 @ 10:14

  Шефа е неизбран кандидат за евродепутат от „Атака“.

 15. чирака #
  23 май 2007 @ 10:35

  Шефа е собственика в сянка на ВОЛФ. Шефа е ръководител на въздушното движение. Шефа държи малка бакалийка в Лозенец. Шефа не избира между МТел и Глобул, той е на О2. Шефа има 200 камили в Судан и ферма за щрауси в Пернишко. Шефа притежава половината въздух в Китай. Шефа продаде Кремиковци без да го е купувал. Шефа стои сам във ВИП-а на ВИП-а на Escape. Шефа винаги има флъш. Шефа е диктатор на островна нация.

  Кой то интересува наистина?

 16. 23 май 2007 @ 10:36

  Ъхъ, ъхъ, само на мен ли ми се струва или блогът на Еленко стана доста странен напоследък? :-))) Някак… бе някакви интриги се завъртат тук напоследък :) Да видим сега с интервюто какво ще стане… :)

 17. Джон Триволта #
  23 май 2007 @ 10:54

  Не е лошо да се въведе опция за регистрирани потребители в този блог, и само регистрираните да могат да пускат коментари. Така според мен ще се ограничи спама и безсмислената полемика и празнословство.

 18. 23 май 2007 @ 11:06

  @Трите волта: Не е добре да има цензура. От какъвто и да е род. Това обаче очевидно не е блог, или просто Еленко има слооонско търпение и нелошо чувство за хумор :)

 19. 23 май 2007 @ 11:10

  усещам, че шефа ще е следващата тризначка в българия .. Еленко ще го интервюира, после списание Playboy, после Music Idol, после BIG VIP DICK Brother и ехеее ще се издигне момчето. От обикновен блог-коментатор ще го направиме новото селебрити на България ..

 20. Shush #
  23 май 2007 @ 11:24

  Da da, suglasna sum, registrirani useri shte e super – s profili .. Obache shte se oburne na online community, a ne na blog. Too much interaction, Elenko kakvo shte kajesh?

 21. Shush-shus! #
  23 май 2007 @ 11:28

  Sush, sush!

 22. случаен #
  23 май 2007 @ 16:13

  Шефа е ебати находката! никви регистрации и глупости не требе да се правят

 23. ПрограмисТ #
  23 май 2007 @ 19:59

  @Чирак – ЕВАЛА :-)

  Шефа незнам дали е истински или виртуален, ама ме кефи :)

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS