Един блог е свършил доста работа, като е извадил момичешки профили от сайтовете за запознанства.

Забава.

Разсъжденията за Барби не ги разбрах.

При сайтовете за запознанства принципът е, че в момента, в който стигнете дотам, че да си публикувате профил, трябва да се замислите дали това е нормалното ви емоционално състояние. Ако не е – вероятно и другите, които са публикували са леко извън него. Съответно, вероятността да се получи нещо между двама души отвъд момента на някакви норми е малка.

Коментари

 1. by #
  5 май 2008 @ 21:30

  А на мен много не ми е забавно. Гледам девойки и младежи на възраст, на която очевидно не само не могат да гласуват, но и още нямат лични карти, по улиците и се ужасявам леко, че детето ми расте и каквото и да прави човек, има големи шансове да стане подобно. Брррр.

 2. 6 май 2008 @ 2:10

  Какво значи „нормалното ви емоционално състояние“? Всеки се инсценира както иска да го видят – да спорим за Обективността няма смисъл.

 3. 6 май 2008 @ 1:53

  В частта за вероятността не съм съгласен, неведоми са пътищата на любовта :)

 4. Perkele #
  6 май 2008 @ 10:22

  аз се сдухвам от сайтове за запознанства

 5. 6 май 2008 @ 17:55

  Същото твърдят хората и за чата, но в много случаи (като моя) нещата проработват, особено ако се съберете по интерес. Често срещаш човек с който невероятно си допадаш, но който живее в друг град или през океан и няма да го срещнеш в нормалното си емоционално състояние, като отиваш за мляко до кварталния магазин. Тъй, че сайтовете за запознанства и чата просто разширяват или по-скоро преодоляват границите на локалните популации и дават възможност да си намери човек партньор при по-голям избор. Що да е лошо това? Ти къде я срещна твойта хипотетична приятелка?

 6. dEsIsLiVa #
  6 май 2008 @ 18:01

  И на мен не ми беше забавно… На мен лично ми става жал за децата ;/ а и това е бъдещето поколение ………………………………….
  Аз лично ( признавам без бой :D ) имам регистрация не в един сайт – не ги ползвам за запознанства, а за да пиша с приятели, които не засичам често :)
  Лично аз се съмнявам,че и тези девойки и младежи го правят, за да се запознаят с някого – търсят внимание, правят провокативни снимки ( за жалост повечето избиват на детска порнография ) и чакат някой да им напише коментар… това им дига самочувствието…и така – всичко е за внимание … :/ Трябва някъде да се избият тия комплекси… :( :D
  На мен ми се струва, че ако тия деца имаха нормални родители, които да отделят повече време, а не пари , нямаше да има такива снимки и профили :) Но и средата си казва своето, както и възпитанието… :)

 7. 6 май 2008 @ 18:07

  Ае, аз може и да съм поизостанал от последните тенденции, ама къв е случая с писането с малки и гОлЕМи бУКви и защо е толкова модерно сред подрастващото поколение?

 8. 6 май 2008 @ 19:02

  Писането с малки и големи букви е част от ЕМО течението, което е доста странно и леко плашещо явление (поне за мен). Този вид сайтове като, че ли са някаква форма на есхибиционизъм( Във физически, емоционален и духовен аспект). Поне на такова приличат. Хора без много внимание и социални контакти в реалния свят, си създават виртуални приятели и градят ново амплоа като виртуални единици. Гадно и жалко, но факт !

  Изобщо, тези хора(предимно деца и тинейджъри ), дали си дават сметка колко лична информация споделят във виртуалното пространство и какви последствия би могло да има от това ?

  п.п. Еленко поздравления за темата и публикацията.

 9. Perkele #
  6 май 2008 @ 19:16

  ЕМО?

 10. orbiorbi #
  6 май 2008 @ 21:46

  Kakwa e srednata wazrast na chitatelite na tozi blog?
  W toja red na misli wse se chudja, ajeba, ne si li prawim prekaleno griji za neshto, koeto taka ili inache e weche chast ot mladejta/teenagerite. Sled 10 godini shte si e neshto sawsem normalno, da se ojenish sled zapoznastwo w internet.
  I mejdu drugoto – 40% ot horata, koitopozwat internet w Germany, poseshtawat redowno stranici za zapoznastwa.

 11. Perkele #
  6 май 2008 @ 22:04

  не става дума за запознанството по интернет..

  то тфа си е ОК, що да не е?

  става дума за простотията.. малките курвички.. и въобще деградацията.. на.. „децата (?!)“..

  прочете ли материала от линка?

 12. 6 май 2008 @ 22:46

  Кое му е толкова странното?
  Всяко поколение пубертети има своята „неразбираема за всички“ мода.
  Когато аз бях на 13-16 години беше модерно да се влиза в АйЕрСи, да се пише с 4 и 6 вместо „ч“ и „ш“, да се ходи по партита на Метрополис, да се боядисва косата през две седмици, да се твърди, че всеки посетил поне едно парти е рейвър, да се пробват всички достъпни наркотици.
  После пубертета мина и всички онези, за които бабите клатеха глави и наричаха „лекета“ и „изхайтени“, „деца без родителски контрол“ и „наркоманчета“, пораснаха и станаха хора с образование и професия, които си спомнят за пубертета с усмивка и доза премерен срам.
  Няма нищо уичудващо, че сексуалността е новата мода. А що се отнася до непукизма- мисля, че е характерен за поколения доста преди това на родителите ни.

 13. dragi mi smehurko #
  6 май 2008 @ 23:25

  айде айде, сякаш тука половината (които са 25+) не киснахте едно време по IRC каналите ;) ей, значи, като някои пенсионери сте! хахаха :))
  а това на какво е заприличала днешната младеж е съвсем друг въпрос.

 14. 7 май 2008 @ 9:55

  Абе нищо нормално не виждам в сайтовете за запознаства.

  Приличат на пазарско сборище, пълно с някакви странни „елементи“.

  И да, НЕ съм киснал в АйЕрСи с цел запознанства, а по скоро да си бъбря с познати, които са далече.

  Това със сайтовете за запознанства е невероятна среда за изследвания от страна на психолози и социолози.

 15. 7 май 2008 @ 12:19

  няма нищо ненормално в сайтовете за запознанства. ненормалното е начина, по който се изразяват тия деца …. Просто съм потресена. Но как да е: вчера в Стани Богат, Ники Кънчев каза за Боряна и Ана Шехтови, че ти били тези, заради които мъжете харчели стотици хиляди левове, за да ги спечелят ….. И от там – „трябва да съм красива, за да спечеля мъже и те да ми правят подаръци“ Страхотно

 16. 7 май 2008 @ 12:20

  @orbiorbi

  Wo ist Germany?

 17. 7 май 2008 @ 12:40

  Вие прекалявате, наистина като някакви баби, които коментират съседското хлапе :)

  Навсякъде може да се намерят стойностни хора, с които си струва да се запознаеш. Не е от значение как ще срещнеш някой. Дали на улицата, в градския транспорт, в дискотеката или в сайт community. Дори да се запознаеш с него през интернет, после така или иначе ще се виждате и на живо. При мен с всичките ми онлайн познати се виждам редовно на по бира, кино и т.н.

 18. 7 май 2008 @ 12:41

  Относно ПИсАнеТо и курвенските снимки – нали все пак трябва да има някакъв начин за отсяване на плявата ;) те го предоставят, при това толкова достъпно…

 19. 7 май 2008 @ 13:16

  Сложна тема е тази – тай като работя точно за един такъв сайт – мога да ги изследвам нещата от извора – както се казва :) В началото бях потресена, след което приех факта, че това са масата тийнс днес – за добро или зло (имам усещането, че в Европа са горе долу същите – тук само чалгата е в повече). Смятам че съвременните тинейджъри са продукт на времето си: от една страна е добре, че са актуални и ползват глобалната мрежа, от друга страна role models които са пред тях ги карат да са това, което са (между другото сред масата тийнове има и една малка група – която е много продуктивна и креативна, и съзнателна и те също ползват тези сайтове)

 20. orbiorbi #
  7 май 2008 @ 19:23

  @plamen
  verstehe

 21. i #
  9 май 2008 @ 17:15

  OOO da towa e veliko brawo !

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS