Не ме разбирайте погрешно. Аз съм последния човек, който ще е противник на това качественото съдържание и рекламата да вървят щастливи, ръка за ръка към красивия залез, озарен от консуматорски лъчи.

Но!

Днешната вложка на Техно/полис/маркет в Капитал ме стъписа. Съдържание от самостоятелно списание се публикува в реклмана вложка, поставена във вестник, който сам по себе си има съдържание и реклама. Ето това вече е мета.

И така, от днес започвам мега-рубриката Мета времена, която ще следи всичко мета, или феноменът когато абстракция от една концепция се използва, за да опише друга.

Коментари

 1. 14 февруари 2009 @ 16:18

  Нищо не ти разбрах.

 2. RhymerGirl #
  14 февруари 2009 @ 17:00

  Possibilities for PR and Advertising at HiComm magazine

  As a techno lifestyle magazine that reaches over 35 000 solvent and innovative users every month HiComm is a powerful platform for your PR and advertisement materials. It is ideal also for developing global long-term strategies for establishing stable and long-lasting positions of your products and services on the Bulgarian market. HiComm provides a number of flexible opportunities for useful collaboration with companies of various sizes, specificities and goals. Лично за мен това не е списание, а рекламна брошура, в която, срещу определено заплащане, ти пишат ривю за продукта. Не знам доколко го дистрибутират и кой ще си го купи, та явно са се договорили с „Капитал“ да са нещо като вложка…

 3. 15 февруари 2009 @ 9:23

  @ stalker, е как ще му разбереш…
  еленко, все още за около 97% от населението на България мета е глагол, назоваващ действието извършвано с метла в ръка в опит да се почисти дадено пространство.

 4. Maria #
  15 февруари 2009 @ 14:21

  http://www.gapingvoid.com/widget/cartoons/20090213d-400.jpg

 5. 16 февруари 2009 @ 10:33

  Хахах, не съм луд! И аз се опулих като ги видях :)
  Вложките де.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS