Още едно доказателство, че езотериката и българският маркетинг вървят ръка за ръка към залеза – готварска книга с Ванга.

И обърнете внимание на корицата на странното списание Biograph. Лайфстайл списание, което разследва връзките на Патриарх Максим с дявола.

Коментари

 1. аз #
  25 декември 2011 @ 18:32

  тайм парадокс.

 2. 26 декември 2011 @ 0:16

  Тая помия некой чете ли я, купува ли си я? Или у нас Ванга продава по подобие на секса, който продава на втора или последна страница в хартиените вестници. А скандалчетата измислени също.

  Тоя наш Патриарх е над деветдесетгодишен. Тва е красноречиво. Дълго не живеят случайни хора.

 3. 27 декември 2011 @ 1:39

  Този „Biograph“ не съм го виждал досега, но доста се затрудних да му прочета заглавието… отдавна не бях виждал нещо по-лошо в стила на 92 година. Колкото до Ванга…леко ми се повдигна при вида на Ванга с надпис отгоре ВКУСНО.

 4. Охльо Бохльо #
  27 декември 2011 @ 9:48

  Купувал съм го „BIOGRAPH“ няколко пъти и вече смело мога да твърдя, че е „жълто издание“, за което не си заслужава да се отделя внимание. От чисто любопитство се поинтересувах кои са издателите и авторите и се оказа, че са същите, които правят онзи смешен парцалетник – „Уикенд“. Въобще нивото на печатните издания в България е тревожно ниско. Предполагам, че причина за това е слабия пазар и ниско доверие в медиите.

 5. MOMCHIL #
  29 декември 2011 @ 7:39

  А пък Зику подписа с корейци :-)

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS