Вижте следното PR съобщение. Направо е бисер, доближаващ тези в Жълта преса, седмичната рубрика със смешни PR съобщения на Капитал:

18 НОЕМВРИ Е ДЕН  ЗА ПОДКРЕПА НА  СПОРТА

Български спортен тотализатор, с подкрепата на Министерството на спорта, обявяват 18 ноември за „Ден на спортния аксесоар” или за ден в подкрепа на спорта. Тогава всички българи могат да изразят подкрепата си за родния спорт като в ежедневното си облекло включат спортна дреха или аксесоар.

БСТ е инициатор на тази кампания, тъй като основната цел на тотото е да подкрепя спорта. Над 30 % от постъпленията на тотализатора се отделят за спортни каузи и дейности. Но Денят на спортната дреха е доказателство за това, че спортът трябва да се подкрепя не само с финансови средства, но и със съпричастност.

Според  инициаторите спортът може да се окаже ефективен в решаването на проблема със затлъстяването на нацията. Другият сериозен проблем, на който може да се противодейства със спорт, е агресията сред младите, която вече взема първите си жертви. Младежите трябва да знаят, че е по-добре да освободят натрупаната енргия и агресия, спортувайки.

В Деня на спортния аксесоар се очаква да се включи цяла България. Съпричастността си към българския спорт ще изразят политици, общественици, бизнесмени и популярни личности. Обявената инициатива има амбицията да стане традиционна и да се провежда всяка година. Повече информация хората могат да намерят на сайта на БСТ www.toto.bg и в тотопунктовете в страната.

Molya otvorete prikacheniya file.

aneta avramova
senior pr expert
mobile: 0885 344954
phone: 02 963 23 66
adress: 94 D.Hadjikotcev Str. Sofia
mail: avramova@o3bg.com

Амбициозна PR агенция + незаинтересовано министерство могат да направят повече щети на една добра идея, отколкото ако просто нищо не правят.

Ден на спортния аксесоар, представяте ли си?

Всички със свирки. Или с анцузи. За Бойко не се притеснявам; ще му стои добре.

Коментари

 1. carmine #
  16 ноември 2009 @ 16:14

  Много ще ми е интересно през този ден да наблюдавам улиците на София и да преценявам дали даден индивид, обут в анцуг и маратонки подкрепя спорта или просто си се облича така.

 2. Росен #
  16 ноември 2009 @ 16:20

  Ето я фирмата

  http://www.capital.bg/show.php?storyid=535780

 3. 16 ноември 2009 @ 19:16

  За да се слави честта и името на нешето мило и тъй мъдро Отечество…

 4. 16 ноември 2009 @ 20:30

  Да си прост е генен дефект. Аз се чудя кой слага подобни прости хора начело, на отговорни места на каквото и да било. Щото епидемията у нас е страховита.
  Ден на спортния аксесоар. От два часа не мога да спра да се смея. И си представям как кифлата е преместена от модна агенция в пи ар агенция и тя какво да се сети – аксесоар. Не е за бой този дето яде зелника, а този, дето му го дава. :)

 5. 16 ноември 2009 @ 20:54

  Малей, тия правят ПиаРот на Тотото :-)

  http://o3bg.vjsoft.net/inside.php?lang=BG&get=clients

 6. 16 ноември 2009 @ 20:57

  хм … и семинар на тема :

  Европейски стандарти в изграждането на офис стандарти ???

  http://o3bg.vjsoft.net/inside.php?lang=BG&get=services&getmore=events_organization

  а скоро като гледам има опасност и собствен домейн да си купят :-)

 7. 17 ноември 2009 @ 15:34

  Еленко в маратонки, представяте ли си.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS