Архив за

Принципно не ви занимавам с глупости, но реших да сменя формата на eenk.com и това си иска обяснение.

Промяната ще се състои от това да спра коментарите и да умножа публикациите (едното има връзка с другото).

Защо спирам коментарите в eenk.com:

  • Сега му е времето. Сайтът ще стане по-лек, по-tumblr-овиден и по-лесен за преминаване на бърз поглед (без да смятате, че сте изтървали нещо).
  • Има тенденция коментарите към нещо в интернеда да се изтеглят във share + личен коментар във Facebook. Защото за хората е по-важно „приятелите“ да разберат какво мислят, отколкото непознати, които са събрани от някакъв сайт.
  • Най-важното: вече е лесно да се коментира от собствена трибунка, а и е по-конструктивно. Не сме 2004. Всеки може да си регистрира блог и да пише по-отговорно. Или да туитва. Така е по-качествено и по-малко злободневно. Най-големия успех ще е ако накарам някой от вас тепърва да почне блог.
  • Ще ми е по-лесно. Няма да се коря, че ще зададете публично въпроса „какво е искал да каже автора“. Закона за им/експлицитното важи.

Да знаете, че няма да оставя email без отговор. Както и досега – ако съм пропуснал грешка, ще се поправя, ако имате интересно допълнение, ще го публикувам. Диалогът си остава, доверете ми се.

Новото – планирам да публикувам повече от телефон или еднократни снимки/линкове без обяснения, защото раздробяването на контекста circa 2012, смятам, е стигнало до там.

Ако четете това, трябва да знаете, че продължавам да ви смятам за едни от най-умните хора, които знаят български.

Тази публикация е отворена за коментари, докато променя шаблона на WordPress в някой от следващите дни.

Cin-cin!

Българските телевизии са като instagram филтър: дори да публикуват нещо яко, контекста им го прави да изглежда тъпо.

Кога за вас е бил последния път когато „по телевизията даваха“ е последвано от нещо яко?