Архив за

Продаден!

Това е най-добрия от компактните фотоапарати (които влизат в джоб), както ще разберете от всякакви ревюта. Дори Leica го продават същия, но леко брандиран. Купен е през септември 2011 от САЩ и още има гаранция до този септември с фактурата от Аmazon. Нямам кутия, но имам всички аксесоари.

Отличен е за тъмно, светло и преносим навсякъде. Изключително просто меню. В отлично състояние (9.5/10) с 1-2 козметични одрасквания. Батерията е толкова добра, че чак забравяте да я зареждате. Причината да го продавам е, че ъпгрейднах с нещо по-тежко. Ако не са с iPhone, снимките в този сайт в последните 6 месеца са от него.

В България все още струва 1000 лева, аз го продавам за 600 в комплект с много добра светкавица (Мetz 24, която иначе е 140 лева, снимка), 8 гигабайта карта Тranscend и неопреново калъфче.

Ако сте заинтересовани, драснете ми еmail на elenko маймунка gmail.com.

Извинения за забавянето, но имах технически проблем. А сега – I give you – резултатите от годишното проучване на аудиторията на eenk.com, circa 2012 година. С по-велики графики от всякога!

Благодарности на всички 1038 души, които го попълниха! Не можете да си представите колко сте велики. В такива моменти се чувствам горд с този сайт.

Изводите оставям на вас.

(още…)

Лек ъпгрейд на наградите.

 

Плакатите със Силвестър Сталоунд стоят. Наградите които не можеш да спечелиш, но примамват вече включват слушалки Beats by Dre и XBOX 360.

Като в стиймпънк роман, хората ползват модерни технологии, без да ползват компютри. Ако се абстрахирате от понитата, услугата е моментна снимка с цифрова сапунерка Canon, разпечатана директно с кабел на фото принтер.

Изглежда като храм-паметник на безмитната търговия, но е игра. Получавате метален пръстен срещу 25 стотинки, с които може да спечелите бутилка при успешно нанизване. Всички деца играеха заради „детското“ шампанско.

Мерцедес брандингът на тарелките е важен детайл.