Архив за

Паркинг пространствата в София се базират не на кое е разрешено, а на познания.

Знаещите използват празната трамвайна линия на бул. Черни Връх, за да сложат колите си там.

Странно ли е – да. Опасно ли е за другите – да. Има ли кой да го санкционира – не. Последното печели.

Архитектурният крайъгълен камък не е нов, но едва наскоро успях да го снимам.

Не мога да си представя нещо по-бутафорно модерно, за разлика от старите караулки, които са първото нещо, което снимат чужденците в София.

Сещате ли се за идеята на Цъки нашата касичка?

На 19-ти декември с гласуване решихме да дарим парите от Нашатакасичка на Център за приобщаващо образование (идея предложена от читателя/читателката Краси). Защото в този център професионално се занимават с това да забавляват и образоват деца, които имат нужда от това много повече от дарения.

Сега като коледно-дарителската истерия е отминала, има време да се доразвиват идеите.

Време е за втора част от идеята, дадена от @dogan_marketing по-известен като Доги. Да организираме парти, което ритуално да отвори касичката и да умножат събраните до момента пари с доброволни приноси от вас.

Партито е брандирано с Twitter, така че си направете табелки Hi, my name is @… Но ако не ползвате тази уеб услуга, нека това не ви отблъсква (също както блогър не е квалификация).

Заповядайте на 16 февруари @ 8 часа в +това, ул. Марин Дринов 30. Вътре не се пуши.

Ново (17 февруари): Събитието стана супер. Благодарности на Diners Club, които дариха 2000 лева, на всички дарили на място, на Центъра за приобщаващо образование и на хората от #twitterbloggerbeer.