Архив за

Ако се чудите какво да правите в почивните дни, непременно гледайте Sunshine (дават го навсякъде).

Научно-фантастичен филм, който ви държи през цялото време. Не съм се чувствал така държан откакто гледах римейка на Зората на мъртвите. Sunshine е далеч по-малко страшен.

Дани Бойл и Алекс Гарланд заслужават овации, въпреки че Плажът беше изключително надценен и отегчителен.

Хоп-троп,

В този сайт има 2 малки промени.

1. Още малко навигация

Вече добре познатата навигация за предишна и следваща публикация ще се показва и след последния коментар за текущата статия, както предлага читател на име Пламен.

2. Директен линк до коментар

Ако сте видели или написали брилянтен коментар в eenk.com и искате да отпратите хората директно до него, а не да четат моите глупости, използвайте линка от конкретната публикация, последван от диез (#) и номера на коментара (излиза преди името ви).

Например, точният линк до коментара на Пламен, споменат по-горе е:

http://www.eenk.com/?p=1214#13, където 1214 е номер на публикацията, а 13 е номер на коментара.

Знайте, че следя вашите предложения и се старая да въведа всяко смислено от тях, просто отнема малко време.

Ваш,
Е.Прочутият стол и напитките по етажите в Google са безплатни. HR-ите могат да си водят бележки.

Това е малка част от нещата, които могат да се видят за един ден прекаран в офиса на Google в Дъблин – най-големия център за Европа. Работната част и срещите ни остават конфиденциални.

И все пак – да, офисът на Google има и част която изглежда като офис, но те спазват нормалната практика да не се снима там, където има екрани с информация.

Благодарности на нашите партньори, а вече и приятели от Google!


Проблемът с боклука там е решен със стикери. Общинската фирма няма да вземе вашия боклук, ако няма стикер. Стикерите за разделни отпадъци са много по-евтини.

Заедно с всички други неща, отскоро столичани трябва да се справят и с нови рекламни формати, които са поставани толкова бързо и без внимание сякаш са хвърляни с хеликоптер.