Архив за

Партия Атака направи маргинални 4 иначе ценни неща: кожените дрехи, черният цвят, българското знаме (тук го виждате заковано на десния калник) и идеята за ляво управление. Но никога не съм си представял, че крайно лява партия може да се движи с автомобили от нисък клас, че и от далечния югоизток. Волене, засрами се! Лада Нива и старите черни Волги биха ви стояли къде-къде…

Хубава статия, плюс снимки за Stefan d-r D Tcholakov. Той изглежда страшно и, изненадващо, така както си го представях. Историята на човека и легендата всъщност е доста тъжна.

А ако се чудите кой е Tcholi Boli, бих цитирал KRS One: If you don’t know me by now, I doubt you’ll ever know me…

Втората е реципрочна. Колкото повече от едното – толкова по-малко от другото.

Когато материалите тук не са рязки, чести и интересни, означава че на автора на този сайт се случва нещо или много забавно, или много отегчаващо.

Кое ли е от двете?

Може би и двете.

Ха!

Строгата политика относно личното пространство в eenk.com не позволява подобна информация да бъде изнесена в сайта.

Оставям ви да гадаете.

Междувременно, забавлявайте се с моя работен плот (desktop), който днес прецених, че минава за произведение на изкуството. Или поне за отлична домашна работа.

Тапетът ми бе изпратен от Калоян Иванов, който не каза как след като е зърнал такъв пейзаж е стигнал до връзка с интернет и компютър, че да изпрати тази снимка. Пред вас е наскоро пропадналия път между Видин и с. Димово. Предлагам да го изтеглите и да си направите фототапет.