Архив за

From: kiss@pernik.net
Sent: Wednesday, April 28, 2004 5:25 PM
To: Elenko
Subject: Mail Delivery

If the message will not displayed automatically, follow the link to read the delivered message.

Опитах се да си представя романтиката около човека, който е регистрирал kiss@pernik.net. 3 варианта:

– 13 годишно момиче от интернет клуб в Перник. Системният администратор е приятел на родителите ѝ и те са го помолили да и направи email, който да и помогне в бъдещата кариера.

– 26 годишен младеж, който кара бял Мерцедес 190D декориран със спойлери самоделки и разнообразни лепенки. Подарява адреса за 18-тия рожден ден на приятелката си. После заедно са отпрашват към София да ѝ купуват обувки за абитуриентския бал.

– Системния администратор от вариант 1, който се оказва председател на местния фен клуб на рок групата Kiss. На петък 13-ти обича да търкаля запалени гуми в църквата и да се маскира като Джийн Саймънс.

А как се е заразил някой от тези, че да ми прати вирус и откъде има моя email, идея си нямам. Вие?

Представете си едно такова в Дружба 2.

Всъщност, би стояло добре ако го монтират нейде в Лозенец и в него сложат да живеят Каризма. Промоция на албума им, малко преди да излезе.

Supermodel Personals – добри коментари. Как ли ще звучат ако някой направи подобно нещо със сканирани страници от български списания, например списание 1, което неусетно за мен (сигурно и за вас) е достигнало до 24-тия си брой.

Понякога си мисля, че Ово je лаjфстаjла, който виждам в София (огромните аудита, абсурдните вили от метал и стъкло) е единствено резултат от липсата на качествени български списания, непознаване на чужди езици (за четене на качествени чуждестранни списания) и нерегулирано гледане на MTV & FTV. И малко образователни пътувания. По-страшното ще дойде сега, през лятото.