А сега – новини от страната на Форест Гъмп!

Ние в Спортен клуб Бегач, заедно с Ro Club Marathon – най-стария аматьорски спортен клуб в Румъния организираме величаво предизвикателство за духа, физиката и модерните концепции за събитие, наречено 1000km Trans Balkan Charity Challenge.

Накратко, това означава, че група тръгва от Букурещ, кара 3 дни колело до София, после обратно с тичане до Букурещ за 7 дни. Всичко това с благотворителна цел, в името на движението, спорта на открито, балансирания начин на живот и благотворителността.

Събитието е с изцяло благотворителна цел като всеки участник е длъжен да дари минимална сума по някоя от каузите на събитието, които са подсигурени от Hospice и BCAF. Някои от спонсорите на събитието дублират дарените пари.

Може да се включите и вие в част от трасето (маршрут) или цялото трасе; регистрацията затваря на 5-ти ноември.

Колоездачите ще пристигнат на 12-ти ноември в София около 16 часа на площад Св. Неделя и ще тръгнат на 13-ти сутринта. Събитието е по-трудно за българи, защото старта и финала са в Букурещ, но ако се събере достатъчно голяма група, можем да осигурим партньор. Аз самия обмислям да се включа за първия ден с тичане около 60км. За момента, и за съжаление, българите сме 4.

Събитието ще има ядро от 10 души, които ще изминат цялото разстояние и 70 човека, които ще се включат за отделни етапи.

Трябва ни цялата медийна подкрепа на света, за това ще се радваме, ако популяризирате нашата кауза с линк към сайта.

Може да следите състезанието като се абонирате за Facebook страницата или да следите блога в сайта на събитието.

Още инфо? Пишете на info@begach.com.

Коментари

Все още няма коментари.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS