Задълбочен анализ на това как хората четат през RSS и как трябва да изглеждат RSS четците като интерфейс от един от дизайнерите на Google Reader.

Напоследък установявам, че прекарвам 2-3 часа дневно с Google Reader и повечето линкове, които пускам (включително този) са именно оттам.

Attention data changes attention.

Това е толкова вярно. Следя статистиките си редовно и премахвам емисиите, които не чета. Това е като да се стягаш за пътуване, събираш любимите си дрехи, те не се побират в чантата и тогава отсяваш по-любими, с които си доволен.

Страхотен инструмент.

Коментари

 1. 26 юни 2008 @ 12:59

  Някак си нямам желание да информирам Гугъл съвсем подробно точно кои блогове кога, по колко чета. Малко много ми идва прозрачността.
  Няма ли Файърфокс разширение, което предлага подобна, само че локална услуга? Все не мога да намеря, а бих я ползвал с удоволствие.

 2. zBoost #
  26 юни 2008 @ 13:24

  Opera > firefox. Мейл и RSS Reader са си на един и същ панел, проверя се през колкото искаш време и си ги четеш директно от browser-а без да се занимаваш със смачкани addon-и и google глупости…

 3. Lyt #
  26 юни 2008 @ 15:47

  Отново теория на конспирацията.. Хората от Гугъл изключително много се вълнуват от блоговете , които четем.

 4. 26 юни 2008 @ 20:24

  Ламер, разбира се, че се вълнуват. Или си мислиш, че ей така си събират информация, колкото да не им стоят празни базите данни?

 5. Lyt #
  27 юни 2008 @ 11:12

  Ламер ау грубо :D

  Нека събират дреме ми на..

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS