Да влиза уелнеса, че не се трае. Спа е толкова 2006-та…

След приложението на Стандарт – Sport & Spa, органът на българската голф асоциация – Golf & Spa и моето любимо списание Spa и баня, тръпна за първото уелнес издание!

Или рекриейшън журнал, кой знае.

Някой да се осмели да звънне за уелнес доход?

Коментари

 1. 17 май 2008 @ 9:41

  Прекаляват с чуждиците за да се правят на интересни.
  Вчера имах разговор за думата МЕНТОР еби му майката.

 2. orbiorbi #
  17 май 2008 @ 10:16

  Ментор е герой от гръцката митология, а Спа град в Белгия. Тези думи са по скоро интернационални термини отколкото чуждици.
  Интерсен пример за чуждица е бакенбарди. Идва от немски: Backen=буза, Bart=брада. Странното е, че на немски тази дума отдавна е умряла, сега се нарича Koteletten (от френски côte), точно както свински котлет.
  Ама аз нещо се отнесох …

 3. 17 май 2008 @ 10:21

  Аз го знам Ментор героя, а и знам че думата я има в английския. От където тя се ползва, а не защото продуцентите на бТВ са толкова умни че да ползват нарицателното Ментор(героя).

  Ментор днес Бони циганката, а не Атина :)

  Но може и да греша, въпреки че се съмнявам.

 4. 17 май 2008 @ 13:30

  Хмм, тва за бакембарди не го знаех. Аз имам от както се помня. :)

 5. karakorum #
  18 май 2008 @ 11:19

  tova spored mene e obqva za nabirane na prostitutki..

 6. mytag #
  9 август 2008 @ 22:09

  О да, доста се посмях с този уелнес….както си търсех активно работа име поканиха на интервю. Оказа се че ни събраха около 10 човека в уникално тясна стаичка в която имаше маса и точната бройка столове за нас интервюираните. След кратка интродукция ни пуснаха някакво глупаво филмче на тема как аджеба човек може да забогатее и как в края на първата си година фирмата, чието име не искам да споменавам е регистрирала печалба много по-голяма от тази на кока-кола, в годината на нейното раждне. Истина или не след това последва презентация на тема как се работи с нас, за капак на всикчко за да придобиеш права за дистрибуция на въпросните продукти трябва да заплатиш скромните 36 евро. Виждаш ли били сме облагодетелствани понеже другите страни членки на ЕС плащали по 100. :)
  Единственото хубаво нещо от цялата работа беше че се запознах с едно много симпатично момиче, но за съжаление то изчезна като дим, без даже да и поискам телефона :)

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS