Снимката е супер зле, но не успях да направя по-добра.

Сега, не гледайте заглавието по-горе.

Коя е колата в средата?

Не е двувратият Citroen C4, въпреки че прилича.

Tова е Toyota Prius – хибриден автомобил, носител на Wired Rave Award и куп други. Предполагам, Google ще ви даде допълнителната информация, като например колко вдига.

Докато S-class 2006 дойде очаквано, появата на Приус ме изненада. Вие знаете ли, че вече се продава в България?

Тази беше с пловдивска регистрация. Изключително красива кола. За Тойота. Може би най-красивата, ако не броим Celica. Но Celica е от типа коли, които човек си купува, ако не може да впечатли хората иначе. Според мен ударението е на „е“ – сЕлика; не селИка, както е популярно тук. Дано Приус се наложи пред Приус.

Та, исках да кажа, че това, че медиите в България общо взето са зле, позволява да се изненадваме всеки ден. В ни една медия не съм видял вест, че тази кола вече е тук. Или интервю със собственик, който да отговаря на най-важния въпрос – защо я е избрал пред някое голямо старо Audi. А Приус е важна кола, за разлика от S-Class 2006.

UPDATE (9:57, 28 X 2005): Някои от вас с право споменават, че са чували за Приус. В Капитал е имало цяла статия по темата за хибридните двигатели, в момента се води някакъв неясен правен спор, Dnes.bg говори лошо и някакви други сайтове са писали за този модел през 2003-та.

Безспорно е така. Не твърдя, че съм първият открил тази кола, след са я пуснали в София докарана с мистериозен автовлак от заводите на Тойота. Всеки който знае английски и има интернет може да преведе информация за новите неща по света. Снимайки колата, исках да кажа, че се изненадвам, че я има в България, и че никой не е споменал този важен факт.

Коментари

Тук не може да се коментира.