Eenk.com разширява своята нефокусирана дейност към лека търговия (комерс), като ви предлага да си купите тениска като горната.

Надписът казва животът в София ме направи посредствен. Тениската извинява външния ви вид, моментното ви занимание и е метод за самоирония. Извинение си трябва, защото София често ни прави да изглеждаме посредствени, без да искаме. Например да не слагаме бели ризи, защото привечер те винаги са изцапани. Освен вас и вашият вътрешен комфорт, отвън ще я схванат само някои чужденци и българите, които знаят думата mediocre. И двете групи са малки.

Иначе, чисто физически, тениската е много яка. Стандартна якá, 100% памук, създадена в България от тестван производител. В зависимост от интензивността на носенето може да издържи над 4 години. Надписът е рязан на плотер, фолиото е на 3М, а шрифтът е Helvetica, най-изисканият на света. Цената е 15 лева, плаща се на ръка, при тържественото връчване на тениските, което ще бъде обявено тук.

Поръчайте по email като посочите цвят и размер. Освен в горния приятен тъмнотъмносив цвят, тениската се предлага в черно или тъмносиньо. И в четирите размера – S, M (на снимката), L, XL. Надписът винаги е на гърба, за да може посланието да е по-анонимно.

Офертата е валидна до следващия петък, 29-ти април 2005. Поръчки извън София не се приемат.

Коментари

Тук не може да се коментира.