Не че AdSense са цъфнали и вързали, но българските cost per click мрежи (Easy trader, Httpool, Direct, Etarget) са дълга и хм, противоречива тема, но тази реклама днес ме стъписа с таргетирането си – от лукс до биде.

Ако се чудите откъде е източника на подбора – беше съотнесена към… статия за печално известния депутат Кузов. Което не прави нещата по-малко иронични.

Коментари

 1. Tarambuka3500 #
  20 януари 2009 @ 9:56

  е що бе.
  бидето като цяло си е лукс, трябва да ти е голяма банята че да имаш едно вътре :)

 2. 20 януари 2009 @ 10:40

  Ако въпросните CPC мрежи позволяват таргетиране като Гугъл, то тогава грешката си е на рекламиращите, защото имат право да избират, на всичкото отгоре не мисля, че рекламата по ключови думи или определени страници е най-успешната.

 3. 20 януари 2009 @ 10:59

  съкращението на „тоалетна чиния“ е култово: тоал. ч-я! Enigma-та ряпа да яде!

 4. lizard #
  20 януари 2009 @ 11:13

  Автора май първо трябва да си изясни, какво разбира под „таргетирането“ :). И най вече защо го търси в новина за Владимир Кузов….

 5. vik #
  20 януари 2009 @ 13:31

  Eленко, като си спомня колко алергично реагира на предложението за тоалетна хартия на еленчета … сега и тук … тоалетните и техните атрибути не би трябвало да са нещо мръсно, което да не се мисли и споменава. да не говорим, че ако не нещо друго, то точно тоалетната в най-просто и чисто изпълнение на много места в българия наистина спада под рубриката лукс. Ако го мисля малко по-конспиративно, може би тва е хитра държавна политика на възпитание на гражданина, който се интересува от политика, мисли да се осигури за бъдеще като си купи къща, за което разбираемо му трябва офис с принтърче и .. оппа, да не забравяме хигиената. :))

 6. ssk #
  20 януари 2009 @ 14:53

  Хах това май трябва да се включи в категорията „Лукс“, която каза, че може да направиш.

 7. 20 януари 2009 @ 18:55

  Нерде кенеф клекало, нерде дъска биде. Елена Джелебова не е виждала такива дъски за бидета.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS