Етикетът изглежда повече като работа на художник, отколкото на дизайнер или разбирач от вина, но зад него се крие добро вино. Нова изба, която да следите. Не знам цена, нито къде се продава, защото бутилката ми е подарък.

Коментари

 1. Марти #
  1 май 2010 @ 15:52

  А защо почти винаги етикетите на български стоки, продавани в България, са на английски? Както надписите изглеждат добре с латиснки букви, толкова добре биха могли да изглеждат и на кирилица. Калиграфията едва ли е обвързана с езика.

 2. Витриол #
  1 май 2010 @ 16:13

  Защото искат да са елитарни. Но не са.

 3. 1 май 2010 @ 23:21

  Може да се намери във Vinello, на минус първи етаж в Serdika Center.

 4. none #
  5 май 2010 @ 15:06

  Николаево е култово. Баща ми редовно взимаше преди от там.

 5. Tonny #
  16 юни 2010 @ 22:41

  По мое мнение, както ние българите сме възприели мноооооооооого чуждици вече в езика си. Дори вече в ежедневието си говорим полу-български, полу-някакъв друг език примесен с англицизми, немцизми, францизми и турцизми.

  Така и предполагам е добре когато чужденци си поръчват някое хубаво българско вино, да могат да прочетат от етикета сорт, апелация, производител и т.н.

  BTW, oсвен във Винело в Сердика, вината на Rossidi (Росиди) ги има и във Винело в София Аутлет Център (до Метро на Цариградско), ги има и във ВинАрт (срещу ВИАЗ), Винополис (на Бачо Киро).

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS