България сигурно е единствената държава, където полицията носи реклами.

Случая има допълнителна доза WTF, защото това не е реклама на Ford, да кажеш, че колите им са добри, за да се ползват от хора с екстрамни нужди като полицаите. Напротив – това е B2B реклама, защото показва официалния доставчик на Ford, който за България е един.

Също така – многократно съм се стъписвал на полицейските вишки по Ботевградско шосе, които имат реклами на Атаро клима, каквото и да е това.

Да плащаме по-малко данъци, ако полицията може да извършва рекламна дейност, а?

Коментари

 1. 11 април 2010 @ 20:58

  Последният път, когато звънях на всички възможни телефони, за да подам сигнал за огромен Мерцедес спрял „на чорчик“ пред Шипка 6 и затварящ пешеходната зона – от центъра за градска мобилност ми дадоха телефона на Мото Пфое… Те малко се учудиха, че им звъня, а аз им казах номера, от който съм получил техния. В крайна сметка подадох оплакване в Столичен инспекторат, те не ми се обадиха, а Мото Пфое ми звъннаха да ми се извинят, че съм бил подведен… Не знам кой на кого е спонсор.

 2. 12 април 2010 @ 9:01

  В Google Reader italic текста ти излиза с кубчета и разни маймуници (think)

 3. 12 април 2010 @ 9:08

  Всъщност след кратко изследване всички RSS-и с таг се чупят. И на Велян, и твоя, и други.

 4. 12 април 2010 @ 9:17

  Евгени!

  Прекрасно място за докладване на грешки!

 5. Иво #
  12 април 2010 @ 9:57

  По-добре да са с реклами, но да са нови, бързи и ефикасни. Ако са им направили някой допълнителен % отстъпка заради надписа, е окей.
  Другият вариант е стари Лади (сигурно ги помните).
  Признавам, че не съм срещал в чужбина такива коли с рекламни надписи. Но в „белите държави“ нямат проблеми с бюджетни дефицити…

 6. 12 април 2010 @ 13:24

  Ама това е тектонична промяна! Какво стана с бялата „Астра“, с която обикаля екипажа?! Нима разрушиха още един устойчив символ.

 7. 13 април 2010 @ 0:02

  Бакшиши.

 8. mashine #
  13 април 2010 @ 14:04

  Ford са пълни боклуци !!!

 9. 19 април 2010 @ 16:09

  Повече дразни това, че полицейските коли не изглеждат по еднакъв начин.
  Достатъчно е да пишеш със сини или бели букви ПОЛИЦИЯ на който и да е бял, син, черен, червен Форд, Опел, Ситроен, Лада, Мерцедес, та дори и Голф 2, за да мине за патрулка!

  Моделът не е нужно да е един и същ, но нека поне колите да са еднакво облепени. Тези на тукашните търговски представители са по-разпознаваеми.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS