Улица Съборна, София. Снимката е направена на метър от бутика на Cartier.

Интересното е, че с позиционирането всичко е наред. Пазаруващите от Royal House нямат никакъв проблем и вероятно обядват в Тропс къща.

Коментари

 1. Кучка #
  20 февруари 2011 @ 21:31

  Страната на контрастите :D

 2. Росен Б. #
  20 февруари 2011 @ 22:10

  А колата (пасата) отпред е на Висшия съдебен съвет, който се намира малко по-вляво. Членовете на съвета обаче ядат в гръцкия ресторант, който е остреща.

 3. 20 февруари 2011 @ 22:58

  Нямам никаква идея какво е Royal House и защо се предполага, че не може да бъде до Тропса. Опитвам се да си обясня защо позиционирането (физическото) трябва да е проблем на клиента и какво се очаква от него? Да бойкотира, защото магазинът, който харесва (или каквото и да е), е гъз до гъз със закусвалня? Ако ти беше (си?) клиент на RH, ще го бойкотираш ли заради това, или пропускам да разбера нещо?

 4. 21 февруари 2011 @ 0:00

  Не съм казал, че не може да съжителстват. Напротив, идеално са едно до друго.

 5. 21 февруари 2011 @ 0:20

  Днеска не ти е ден нещо. Само за информация – на Champs-Élysées например, една от най-скъпите търговски улици в света, приютява както магазини на Cartier, така и веригите за бързо хранене Quick и McDonalds: http://www.champselysees.org/champselysees/restaurant/
  Имало е място, дадено е под наем и толкова. Или искаш да кажеш, че единият магазин е по-премиум от другия? it is fucking business…

 6. mumintrol #
  21 февруари 2011 @ 17:31

  Еленко, прекаляваш със снобарията!

 7. Айтос #
  22 февруари 2011 @ 4:34

  Хм, и в двете имена има „къща“. Колко яко.

 8. 25 февруари 2011 @ 1:13

  А не си отбелязал, че Royal House са откраднали логото на Patek Philippe :)

 9. Ганчо Балкански #
  20 март 2012 @ 12:13

  Здравейте! Ако не знаех, че става въпрос за София щях да си помисля, че коментирате Лондон или Монако или н’ам си какво?! Че какво ненормално видяхте в това в държава пълна с Ганювци до магазин с парвенюшкото име „Роял Хаус“ да има Хаус за шкембе чорба? Кой освен Моню Шашмата (СакскобургЪТ) в тая България е „Роял“ та чак „Хаус“ направиха? За милионите е важно да има къде тихичко да си грухтят телешко шарденче с много лют пипер и чесън! Много сме! Силни сме! Hasta La Victoria Siempre!

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS