Коментари

 1. Боян #
  12 декември 2011 @ 15:42

  Честно казано, това не е толкова лоша идея, макар и малко странна на пръв поглед. Мисля, че е насочена към потребителите, лоялни на марката. Например аз харесвам млеката на Верея и много рядко купувам нещо различно. Със сигурност, ще пробвам и сиренето.

 2. 12 декември 2011 @ 15:59

  Идеята е повече от добра. На запад нормалните марки отдавна използват собствените си опаковки за product awareness – щом си купил този им продукт много е вероятно да си заинтересуван и към други техни. Логично е да те насочат към тях.

  Това което куца е изпълнението. Допълнителния стикер говори за типична БГ черта – как д аминем най-евтино. Вместо да се плати за дизайн на нова цяла опаковка и след това да се бракуват старите ние намираме евтин и бърз начин да го заобиколим. Да, сработва, но оставя едно усеащне за нещо евтино. Което не е задължително лошо ако е направено еднократно и не започне да се прехвърля на вкуса. Все пак сме българи и разбираме позицията на производителя ;)

 3. Ясен #
  12 декември 2011 @ 16:13

  Идеята си е перфектна и според мен. Така или иначе всички го правят в една или друга форма – econmedia си слага линкове към всичките си сайтове от всичките си сайтове, Elenko си слага дясно каре в блога си към проекта си bombajob и тн. ;)

 4. 12 декември 2011 @ 16:50

  offtopic: Еленко, някои коментари са почти толкова добри, колкото и постингите, може ли да сложиш една система, с която до ги оценяваме?

 5. 12 декември 2011 @ 17:07

  АМ ГОНА БЛОУ ЙОР МАЙНДС НАУ! супер много киселомлечни марки (включително и прекрасната хармоника – сигурен източник) като не могат да си продадат стоката, я връщат и директно сменят срока или го правят на айрян и минава пак. Аз купувам Верея не щото е чак толкова по-добро, а щото е популярна марка, демек купува се, демек не се връща, демек най-вероятно (НАЙ-ВЕРОЯТНО) е ок. Иначе замислете се колко брак има марка която струва 120% повече от останалите, след това се замислете за загубите, който ще претърпят ако са честни, след това се замислете колко сте био и готини. Сега повърнете. Благодаря!

 6. 12 декември 2011 @ 17:08

  и не съм ейт бит еротик, но сайта е приятен особенно ако ти се мастурбира

 7. mname.org #
  13 декември 2011 @ 11:26

  OFFANSWER: Не може, Димитър. Ще стане много мета.

 8. 13 декември 2011 @ 18:58

  Еми млечни продукти са, какво толкова.

 9. 18 декември 2011 @ 23:08

  Очаквам някое рекламно гуру да доразвие идеята: http://flic.kr/p/an9Kv2

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS