Из секцията "за нас" на Profit.bg.

Финансовият сайт Profit.bg е създаден да отговори на нарастващите нужди на потребителите от навременна, пълна и достоверна информация за българския и международния финансов пазар с акцент върху авторските новини и анализи, новини за регионалните фондови пазари, интервюта с водещи компании, обучения за начинаещи инвеститори, новини в сферата на недвижими имоти и др.

Целта, която си поставяме е бързо и своевременно информиране на инвестиционната общност за най-важните събития от света на бизнеса, с което да ги подпомогнем максимално при вземане на инвестиционни решения.

Подчертаните думички са от мен.

И понеже сме в криза и финансовите пазари губят бавно, малко по малко, profit.bg бяха решили за да информират своевременно бизнес-обществеността за спирането на вафла "Орални страсти", за да вземе правилно инвестиционно решение в бъдеще. В тази важна за читателите си новина, profit.bg бяха плюли на авторското си манифесто и бяха свили новината от bTV, а снимката от eenk.com.

Писах им учтиво да ми сложат кредит и линк към моя сайт според лиценза му, но без да губят ценно време да ми отговарят, те махнаха моята снимка и откраднаха тази на bTV за по-сигурно.

Да ви имам бизнес модела.

Но поне сайта отговаря на името си – при толкова малко разходи за съдържание, лесно се прави profit.

Коментари

 1. Asdfghjkl #
  12 юли 2009 @ 21:44

  Оправили са снимката вече е скатана от БТВ. :Д

 2. fen #
  13 юли 2009 @ 10:21

  То ѝ БТВ са едни автори на тази и други новини, ама айде да не почвам пак. Явно толкова си могат в БГ.

 3. 13 юли 2009 @ 16:37

  Секция „за нас“ си мирише на лош превод от английски.

 4. r #
  13 юли 2009 @ 17:40

  величави са индийд

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS