„Колегите“ от WhAT АSSOCIATION отбелязаха доброто саниране на сградата на Шишман, но видях, че и клекшопът е саниран; някак си; по български.

Кара те да се замислиш как ли строителите увисват кабелите след ремонта. И как ли подпъхват материалите под клекшоповете, които в случая си имат нещо като витрина.

Коментари

 1. Valeff #
  14 декември 2009 @ 11:26

  Също мисля, че бяха известни и с наименованието „наГъзинче“. Идва от съответната стойка на тялото по време на пазаруване. :)

 2. Иво #
  14 декември 2009 @ 20:54

  Защо винаги трябва да сме негативни, Еленко? Влизайки в блога на Уот видях, че наистина сградата са я реновирали доста добре.
  На фона на всички други сгради, наскоро реновирани- за пример тази срещу Мол оф София на която и падна голяма част от ‘ремонтираната фасада’ на 2рия ден след ремонта, а останалата се напука изцяло на 1вия, мисля че изпълнението е впречатляващо.

  Нека забелязваме по-често хубавото и се отучим от това всичко да оплюваме, и въобще да сме тотални хейтъри.

 3. 14 декември 2009 @ 23:18

  Иво, къде видя негативност?

  WYSIWYG.

 4. ЕВА #
  15 декември 2009 @ 0:11

  Най-вероятно по време на ремонта витрината (забелезвам, че е празна) е била демонтирана, едва ли клек-шопчето е работило, а и строителите не обичат разни тенекийки да им се пречкат :) Но е прав Еленко, че е някак си по български тази витрина, бяло лъснала се и с всичките тези рафтчета, преградки, чупки…

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS