Този артикул е произведен в Китай. Миналата година видях мартеници, произведени в Китай, но пазарът на мартеници е голям: България, Румъния и Молдова. А пазарът за ЦСКА аксесоари е къде къде по-малък, но се експлоатира. Интересно ми е как китайците следят нашите отбори и как преценяват какъв фенски продукт да произведат.

Ново! (19:50) Иван Димитров допълва:


Китайците не се занимават с маркетингови проучвания, те предлагат работна ръка. На който и да е…
Както Адидас произвеждат в Китай, така и български търговци се възползват от олекотените износни такси и офертата за магнити със произволен надпис по поръчка. Така и голяма част от индустриите в България си поръчват китайска продукция да бъде произведена специално за тях или сключват специални договори, с които буквално наемат цели цехове и заводи от текстилната промишленост например.

Съгласен. Остава мистерията защо, ако някой е поръчал ЦСКА магнитчета, то той ги разпространява в магазини Всичко за 1 лев, където съм убеден, че ходи малка част от фен базата на отбора. Ако аз съм български търговец и съм поръчал подобни магничета, бих ги разпространявал във фен клубове и спортни магазини.

Коментари

Тук не може да се коментира.