С малко закъснение, ето какво допадна на автора на този сайт през изминалия месец.

Язовир Пчелина
Малко след Перник, голяма вода, нещо като плажове и чуден път дотам. Използвайте както сметнете за добре. Има и моторница за уейкборд/водни ски, ако смятате, че е добре.

М2
Човек не бива да се забаввлява с неща, които не одобрява, но винаги има изключения. Телевизия М2 (ММ на български) излъчва естрадните клипове на БНТ от 80-те. Аргирови bros., Трамвай #5 и Диана Дафова (на картинката). Няма как да е по-истерично.

Persil Power Gel

Henkel не отговарят на феновете, но I next gen.
Persil Power Gel се усвоява без загуби от пералнята. Май пере по-добре, мирише прекрасно, но ненатрапчиво и е на същата цена. Защо не? Край на праховете за пране? Здравейте препарати?

Bank + Coffee
За жалост идеята е реализирана в китната Братислава от Tatrabank, но е добра идея. Прави банковите клонове далеч по-смислено място. Можете просто да пиете кафе, а при желание да седнете на терминал и да банкирате ли, банкирате… План Б е някой от сервитьорите да ви консултира за кредит или депозит.
За да компенсирам, че тази услуга е далеч оттук, прилагам бонус снимка на мис Словакия, която работи на Macintosh.

New Balance
Единствените обувки, които освен номера за големина имат и за ширина на крака. Всеки, който е носил, знае, че по-удобни няма. Класическите модели на New Balance са анти-мода, имат права подметка, удебелен език и забравяте, че сте с обувки. 40% по-евтини от съответния Adidas/Nike. От графа, срещу Orange Center или подлеза на НДК.

Lindt Intense Mint

Отличен с кафе. Струва колкото 2 Милки но внася 10 пъти повече тържественост в деня.

Reworks Festival
В Солун, на 305 км от София се случват неща, които тук няма да се случат тук поне още 5 години. Гърците водят. Впечатленията оттам съм оставил другаде.

Късно или нощно пазаруване

Както казва Дейвид Силвиан:

Late Night Shopping

We can take the car
No one will be watching
We can lose ourselves
Late night shopping

Tell me what we need
Write a list or something
We don’t need to need a thing
Late night shopping

Triola – Im Fünftonraum

Ембиънт-а е трудна музика, а този албум може да ви помогне да започнете лесно. Това е 1 от албумите, които никога не омръзват. Изпълнителят е другата, по-спокойна същност на на Jörg Burger, един от най-добрите.

Коментари

Тук не може да се коментира.