Ето какво допадна на автора на този сайт през август.

Новите отсечки по магистрала Тракия
Къси са, свършват рязко и можеше цялата да е готова преди години, но на места изглеждат като истински.

Дънки с 2% еластан.
Страшно удобни и не излъчват любов към метъл музиката.

Торта Кутузов от 100 грама сладки
Торта за обед е супер през август, а тази торта е най-хубавата на света. Пък и я опаковат в дискретна кутия.

Домашното балиране
Събирате чистия боклук отделно. Отваряте тапите на бутилките, намотавате ги на руло, затваряте. Сплесквате картонените и алуминиевите кутии. Резултат – боклукът заема близо 50% по-малко пространство. Да помогнем на общината, колкото и да е зле положението.

Тениски без шев
Не познавам жената на снимката. Като нормалните тениски са, само че основната част се плете като ръкав и няма шев. По-комфортни са и стоят по-добре.

Шейк от кайсии
Изисква да имате блендер или пасатор. 500 грама кайсии, 1 кисело мляко 2%. Изчиствате от костилките и смесвате. Пасирате или връткате в блендера. Без захар. Предполагам става и с праскови.

Friends with Money
Женската версия на Отбивки, който споменах миналия месец. Д. Анистън да не ви притеснява, тук прави най-добрата си роля.

Фъстъчено масло American Maid

Един артикул, който разделя хората на 2: или много го харесват или никак. Две филии с фъстъчено масло сутрин ще ви държат енергични до обед. Не се препоръчва за хора на диета. Българското не става, не пробвайте. 3,40 лева от Магазинъ 345.

Талон за градски транспорт с 10 билета
В София колата добавя разходи и ядове. Всички карат зле. Преоткрийте трамваите, там се возят най-красивите умни момичета, а от лудите вътре винаги можете да научите нещо. Ще ви помгонат новите талони на СКГТ. 6 лева за 10 парчета, но изглеждат сякаш сте се абонирали завинаги. И ги правят в красива розова хартия.

Коментари

Тук не може да се коментира.