88 задържани вкл. Расате, който ще бъде съден за хулиганство. Ето и сведения на очевидци.

Kой би повярвал? Браво на на полицията.

Предлагам задържаните да ги накажат със слушане на ABBA, носене на Dior Homme и изпити по история на изкуството на Tom of Finland.

***

Извън този ред на мисли, Боян Расате носи почти всички признаци на гей културата:

– Движи се с много млади мъже с униформи;
– Името му не е истинско, а по-скоро исторически псевдоним;
– Носи обеца.

Коментари

 1. 29 юни 2008 @ 18:46

  Страшни линкове :-D

 2. Bobby #
  29 юни 2008 @ 18:58

  Както се казваше в един виц, „това е едно добро начало“ :)

 3. Perkele #
  29 юни 2008 @ 19:24

  не си оригинален

 4. 29 юни 2008 @ 19:44

  Човека прави секта.

  Ако някой ден станат диктатори, тази събота ще влезе в учебниците като великото въстание от 2008-а, а участниците ще се обявят за активни борци и ще взимат пенсии като ветерани.

 5. 29 юни 2008 @ 20:08

  Лицето Станков имаше нужда от своите пет минути слава. Кога по друг повод мияч на вагони в локомотивно депо и общ работник с основно образование, учил – недоучил щеше да се изяви, ако не в анти-кауза и с призиви за геноцид над гейовете? Цяла седмица се наслушахме на глупостите му. За радост в Икономедиа не се поддадохте лесно на провокации. Иначе появата му доказва дефект в медийната среда, дефект в масовото съзнание и дефект в системата изобщо, от която той се възползва умело.

 6. 29 юни 2008 @ 21:18

  може би носи признаци на гей, ама чак пък на култура… :)

 7. baiPesho #
  29 юни 2008 @ 22:45

  Много е зле, има инфантилно излъчване. А момчетата от снимката са издигнали инфантилността в култ.

 8. Georgiev #
  29 юни 2008 @ 23:26

  Момчетата на снимката ми изглеждат,като да са чесали прасето на село до има няма месец-два.А за техния лидер мога да споменаче иражението на лицето му ще да е,като да се напъва нещо!Знам ли !?!?

 9. karakorum #
  30 юни 2008 @ 2:20

  ХАХАХАХАХ видяхте ли на снимката на хитлер-югенда какви РОЗОВИ стени има стаята им? :D:D:D:D:D:D very gay:)

 10. karakorum #
  30 юни 2008 @ 2:23

  ахахахах насрах се от смях, и диванчето е некво леко като от евтин порно-филм хихихихихи

 11. Biliana #
  30 юни 2008 @ 1:59

  Полицията и правителството по-добре да се трогнат малко за самата държава, че сто-и-нинам-колко си неразкрити поръчкови убийства за последните 15 години, увенчани с нула осъдени, ще ни стопят предвидения бюджет от Брюксел, а не да се правят на кокошкари. Това съвсем не означава, че одобрявам на т.нар. хулигани.

 12. 30 юни 2008 @ 8:51

  супер позьорската снимка… :)
  грозна работа

  не обичам гейове и няма да приветствам показното им размотаване из центъра на София, нито парите на данъкоплатците да се изразходват, за да може 500 меки китки да бъдат охранявани от 200 служители на жандармерията…

 13. 30 юни 2008 @ 13:09

  Вместо това, дъклин, можеш да приветстваш парада на бакшишите, които не само бяха охранявани от повече полиция, но и блокираха половин София. Други, достойни за твоето приветствие са футболните фенове, заради които на всеки мач се изсипват автобуси с тежка жандармерия и отново се блокира центъра, или войниците (хора, на които им плащат, за да убиват), които блокират центъра не само за парада си, но и за тренировката за него.

 14. 30 юни 2008 @ 13:22

  Нищо против инако-ориентираните личности, но нека не ми твърдят че видиш ли било напълно нормално да им се позволява да осиновяват деца и да се държат разкрепостено (разбирай да натирят в лицето на обществото своята особена сексуална ориентация и да парадират с нея, че видиш ли е напълно естествено някой да е такъв – ГЕЙ).
  Природата го/я създала мъж/жена пък той/тя/то се чувствал/а/о от другия пол. Най-добре за всички ще бъде тези от „лЕвия бряг“ да се събират в собствени общности и да правят каквото искат там, но публично да ми демонстрират своята особеност… айде не на мен тия. Нека ме обявят за шовинист , кретен или расист, но на моите деца нямам намерение да обяснявам защо някой „чичко“ носи перука и пола и всъщност е видиш ли „леля“, а пък някоя „леля“ се постригала и се прави и държи като „чичко“. Сори ама толкова ли няма други проблеми над които да се акцентира, че се обръща толкова много внимание на инако-ориентираните субекти ?

 15. 30 юни 2008 @ 14:04

  Дзен, изобщо не и мори да им обясняваш на децата си; ще изгледат някое и друго порно от нета и ще разберат.

 16. user002 #
  30 юни 2008 @ 15:11

  следва да се отбележе, че г-н расате е сътрудник на полицията и редовно върши чудни провокации срещу определно възнаграждение.

 17. karakorum #
  30 юни 2008 @ 16:17

  user002, я дай повече инфо за тва моля

 18. 30 юни 2008 @ 17:41

  Dzen, ако твоето дете някой ден ти каже, че е гей, как ще реагираш?

  А и да приравняваш гей с травестит показва колко неподготвено се изказваш. Азис не е гей, а просто бизнес.

 19. 30 юни 2008 @ 18:50

  Значи по първия въпрос:

  Едва ли ще го бъде това. Първо много ще внимавам какво гледа, кого гледа като модел за подражание, никакви промиващи телевизионни програми, компютърни игри и „необезопасен“ интернет и т.н. Гейовете се развиват и пораждат от обкръжаващата среда, изключение са единствено биологичните малформации по рождение и хормоналния дисбаланс. Ако някой не го вярва да си направи изследване или проучване по въпроса. Строга майка, слаб баща, тинтири-минтири няма такъв филм…

  По вторият въпрос:

  Азис за мен е утайка от най-най-най-долен тип заедно с всички поп-фолк ФУРийки и тутуруткаджийки. Да, може би траверсите са по долни от гейовете, но като цяло са от един клон на дървото от промити мозъци на така нареченото „модерно“ общество. Нека си кютат, но да са в техни заведения и места за събирания.

  Няма нищо по отвратително от това да видиш как двама мъже или две жени си пускат ръце или език на обществено място. Просто е неестествено.

  Бъдете толерантни, но с мярка иначе ще отговаряте за извратения свят в чието изграждане участвате !

  Утре някой ще каже, че е модерно някъде да си правите харакири и като нищо ще се подхлъзнете ,че това е нещо нормално. Мислете малко зад кадър.

 20. Thermobee #
  30 юни 2008 @ 19:27

  Категорично против парада съм. Това не значи, че при изразяването на позиция против нещо, трябва да се нарушава обществения ред, разбира се! Но някак защитниците на педерастите и лесбийките много лесно лепват етикети от рода на „асоциален“, „селянин“, „хулиган“, „лумпен“ и т.н. на хора, които просто изразяват позицията си по същия начин,както го правят и поддръжниците на педерастите. За мен т.нар. „парад“ показа едно – дълго време още обществото ще казва „Но пасаран“ на подобни извращения.

 21. 1 юли 2008 @ 9:44

  носенето на обеца не е педалско..

 22. 1 юли 2008 @ 13:17

  Така е, васе, и циганите носят обици:)

 23. 1 юли 2008 @ 20:49

  Отговарям на @duckin, за да няма евтини спекулации.
  Всички разходи по организацията и провеждането на Гей Прайд ’08 се поемат от доброволците на „Джемини“.
  Нито със стотинка не е ощетена държавата, респ. данъкоплатеца за работата на полицейските части в събота. Охраната на мероприятието е платена от джоба на всеки участник в шествието. Това лесно може да се провери в СДП – звено „Охранителна дейност“.
  „За“ и „против“ хомосексуалността и прайда е ненужен дебат. По-добре реагирайте на провокациите на БНС, защото кафявата чума се възражда и си задайте въпроса защо късоподстригани младежи, които нямат и ден трудов стаж, са агресивни, неадекватни и мразят всичко и всеки, и кой е виновен за случващото се, за разпада на ценностите?

 24. 2 юли 2008 @ 15:22

  Такаааааа, разпад на ценности казвате. Добре, така е, но да ми твърдите, че свободното демонстриране на хомосексуалност е нещо нормално не се ли вписва именно в тази категория с разпада.

  Да БНС са фашизирани идиоти, но за това кой е виновен ?! Разбира се че малоумието на българските политици и медии, които не показват качествен пример за подражание а само утрепките и утайките като нормално явление. Няма как на принципа копи и пейст да се получи нещо нормално, само изроди се появяват от такива неадекватни действия и поведение.

 25. dragi mi smehurko #
  2 юли 2008 @ 20:36

  много негативизъм в страната ни, много..

 26. 5 юли 2008 @ 8:58

  Доста е възможно
  да Е, но латентен :)))
  А иначе, серизоно – съвсем логично е да осъждаш в другите, това което най-много не харесваш у себе си. :) Отдушник.

 27. 5 юли 2008 @ 9:00

  хм, не ми се показа линка – затова го пращам пak http://agskins.nl/english/

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS