От една страна ползването на един шаблон за каквото и да е показва у ГЕРБ пестеливост и далновидност, от друга – краденето на тапетите от стария Mac OS X за фон е доста наивно.

Коментари

 1. RhymerGirl #
  5 юли 2009 @ 15:32

  Е, може би ако майсторите на плаката бяха признали на БиБи, че заимстват от тапетите от стария Mac OS X, преждеспоменатият щеше да ги скастри. Или пък не. :)

 2. eek #
  5 юли 2009 @ 16:25

  Не е баш като да е съвсем оригиналния, барнали са го малко все пак…

 3. radoslav #
  5 юли 2009 @ 20:07

  Знаеш ли Еленко, обикновенно, а и във всеки път досега тези ти снимки са били супер на място, този път обаче се изказваш супер неподготвен и ще си позволя да ти кажа защо нещо-
  Ако беше запознат това „Път на Мъдростта“ е доста преди ти да имаш блог дори и Лилавото е цветът на Мъдростта, който те ползват от поне сигурно 15-20г. Всичките им плакати са в Лилаво и това е още отвремето, когато и идея е нямало за Леопард и лилавият уелпепър.
  Учудвам се, че за пръв път им виждаш нещата от 10 г ги има тези плакати всеки път различни и всеки път в гамата на лилавото.
  Естетсвено всичко-знаещите-разбирачи, вече са се изцвъкали по-горе :| и са подели плямпалата си без дори и елементарна представа да си нямате за какво говорим… Хайде малко да поукротиме сектата, а?!? И той прави грешки…
  Без да ми се сърди никой, когато си пишете за клуб Версайлес или Сини сити, ок това е истината, но да кажеш че този плакат е „краден“ от леопарда, това е супер селско!!! :| проверявай си източниците и фактите от време на време- популярността и ърбън лафчетата не трябва да се превръщат в самоцел ;) аз мога да ти го кажа защото те чета веча 5-а година и за пръв път попадам на такава изцепка тук…

 4. Radoinc #
  5 юли 2009 @ 22:08

  Хехехе, тоя пич си мисли, че за другия плакат става дума :))) Е случва се…

 5. baiPesho #
  5 юли 2009 @ 23:00

  В този контекст е интересен и този сайт:

  http://www.2009izbori.com/

  Фавиконът му е леко избеляла икона на Finder.

 6. 6 юли 2009 @ 2:28

  Драги radoslav,

  Искам да ви кажа, че съм най-големият фен на Уес Андерсън, който познавам. Снимките в този блог следват естетиката на неговите филми, а именно – симетрията. Това, което е в центъра е най-важното. Не можеш да сбъркаш. Уес е моят идол.

  Не мога да повярвам що за човек трябва да си, след като гледаш публикация, която се казва „Политически шаблони“, има плакат на ГЕРБ точно по средата, па да помислиш, че се занимавам със семинара на Ваклуш Толев в дясно.

  Ваклуш също е ми идол, но обясненията на неговия свят и мирови път са далеч отвън моята скромна експертиза.

 7. wlado #
  6 юли 2009 @ 10:00

  да бе всичко е ОСхикс – хикс бозона и топй копира от ос хикс

 8. radoslav #
  6 юли 2009 @ 18:41

  Еленко… така е.
  Бих искал да се извиня на RhymerGirl и eek за нападката.
  Незнам защо, при все че го прочетох поне 3 пъти преди да се реша да пиша, асоциацията ми бе все за лилавото и това „от друга “ в текста съм го приел по-скоро като „отдясно“…
  Пиша го в графа технически грешки, и още веднъж съжалявам че отреагирах така…

 9. 7 юли 2009 @ 22:51

  Еленко, ама ти не се ли научи, че това го има в Интернет и следователно е кражба втора ръка, даже съвсем не е кражба?

  Тъжно, но в същото време не ме учудва това решение на дизайнера на плаката, особено след като прочетох решението на съда по делото ти с 24 часа. За съжаление в нашата държава авторските права, не се ОСЪЗНАВАТ от масата от народа, камо ли да се зачитат.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS