От по-маловажните, към по-сериозните.

Pioneer спират да правят плазми. Сега е моментът да се откажете от плазмен телевизор и да се замислите за LCD или проектор, след като най-добрият производител в света се отказва от тази технология.

Искрено се надявам с обявяването на 9x и представяне на първия малък Saab – 9-1, шведите най-после да намерят вярната посока в колите. След 9-3 кабрио (2001) го избиха на мъжество заради американския пазар (и собственик); и колите им на нищо не приличат.

Насилието обезверява младите иракчани. Т.е. новото поколение в мюсюлманската държава са предимно атеисти. Крайно време беше.

Във VBox7 могат да се видят клипове на горящите вагони от влака за Кардам, които местните са заснели, вместо да помагат на хората вътре. Отличен анализ на българския проблем неебаване, плюс много точна карикатура от Дневник.

Коментари

 1. kay #
  5 март 2008 @ 9:58

  Жалко за плазма панелите на Pioneer, не мисля че LCD технологията дава сравним контраст. В по-евтиния ценови диапазон цветовата гама и контраста (заради по-тъмното черно) плазма > течни кристали. In other news, Samsung се подготвя да замени чисто-новия ви „Full HD“ телевизор с нещо още по-ново – демонстрират на CeBIT прототип на Ultra High Definition 82″ панел с резолюция от 3840 x 2160 пиксела!

  http://www.tomshardware.com/2008/03/05/cebit_samsung_unveils_82_uhdtv/

 2. 5 март 2008 @ 10:08

  мдааа
  Saab 9X…. поредният хибрид, който искам да имам в гаража си

 3. 5 март 2008 @ 10:30

  не защитавам никой, но не мисля, че тези които са снимали влака са били в състояние да направят нещо повече за хората вътре от екипираните пожарникари, които даже не са успели да ги спасят.
  защо очакваме от всеки, който е бил там да е супермен?
  и все пак видео материалите могат да бъдат използвани при разследването на причините за пожара.
  повече се ядосвам на скапаните бакшиши, които са дошли с колите си и не са взели никой, щото е нямало как да им се плати. това за мен е неебаване…

 4. natsnock #
  5 март 2008 @ 11:13

  Какво по-точно трябва да означава „крайно време беше“?!!?!?

 5. 5 март 2008 @ 11:50

  това с клипчетата във vbox7 е пресилено, направени са в момент в който никой на никого не може да помогне поне от тези които видях, и авторът можеше да даде линкове за клиповете които има предвид, анализът е направен в типичен журналистически манипулативен подход с идеята да има силно възмутени и спечелени овце за идеята на автора

 6. Nerdboy #
  5 март 2008 @ 14:39

  natsnock – крайно време беше младите хора, особено в ислямския смят, да започнат да осъзнават първопричината за цялото безумие което е обхванало света.

 7. 5 март 2008 @ 15:50

  никоий не харесва исляма!

 8. 5 март 2008 @ 17:56

  не разбирам защо БДЖ не са длъжни да платят за такситата които ще откарат пътниците, както това се подразбира в Германия. С билета си пътникът е застрахован, че ще стигне до където си е платил дори и да има технически проблеми. Компанията е задължена да му осигури това. Въпреки, че е кофти такситата да си гледат интереса при такава трагедия, БДЖ са по-виновни в случая, че не им плащат за превоза на хората.

  Колкото до хората направили клиповете…видях някакво видео което показваше само един вагон да гори толкова усилено, че не виждам как човек без предпазно облекло може да влезе в такъв огън. Не вярвам, че автора на статията би го направил хм…Иначе морално журналистите трябва да поставят такива въпроси.

 9. zlatkata #
  6 март 2008 @ 15:03

  хммм СААБ има само една истина и тя е в големия модел…
  9-5 нагоре..истинския автомобил

 10. 7 март 2008 @ 1:42

  Еленко, виждам че си ме послушал. Много се радвам!

 11. vladie #
  7 март 2008 @ 13:05

  мисля, че Pioneer са направили нормалното нещо, щом има повече хляб в развитието на LCD (и то във всички посоки – контраст, бързина, размер, резолюция, цена, живот), докато плазма телевизорите, макар и в директно сравнение със същия размер LCD да са по-изгодни, вече май са достигнали предела си. а и трябва да имаш бая място за един плазма телевизор (провери размерите). тук има много добро сравнение, в което ще откриеш своя телевизор, ако знаеш какво искаш (никой не е отричен, има предимства/недостатъци и на двете технологии):
  http://www.apcmag.com/hdtv

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS