Преди години М-Тел не предупреди като включи гласовата поща на всички свои абонати. Изключих си я веднага, като трябваше да подписвам някаква декларация.

Отскоро откривам, че като си включа телефона съм по-търсен от иначе. Има нова услуга, която праща sms на всички, търсили даден изключен телефон, кога този номер е на линия. Не мога да намеря нищо за това включване на сайта на М-Тел, който още твърди, че не сте сами.

Да, може да е полезно, но първо трябва да питат.

И ми се струва сякаш още малко лична информация отива в ефира.

Коментари

 1. rusanov #
  2 септември 2007 @ 11:39

  Мисля, че може да се изключи от автоматичното меню на *88.

 2. 2 септември 2007 @ 13:34

  всички в Mtel са болни. от години не им използвам услугите и съм много хепи. мислят се за покровителите на народа, за недосегаемите, за най-добрите, за невероятните, за кралете, принцовете и принцесите, ама си остават един търгашки мобилен оператор. и сега са решили, че не им се местят номера, щото така им е по-лесно. за кво да си развалят спокойствието? тъпаци.
  луди цени, космически роуминг, НЕКАЧЕСТВЕНИ УСЛУГИ.
  няма празник, в който да не им се чупи мрежата. писна ми от тия измислени, нарисувани герои. О – СТА – ВКА.

 3. deni #
  2 септември 2007 @ 13:44

  Има го на страницата на М-тел и може да се изключи – http://www.mtel.bg/mobiltel/services/av_calls.php
  кръстили са го ВЪЗМОЖНИ ОБАЖДАНИЯ, аз напр.ако искам да не пропусна някое обаждане няма да си изключа апарата….не искат да пуснат преностимостта на номерата, а пускат такава ненужна услуга

 4. 2 септември 2007 @ 14:50

  Някои хора просто не са ми симпатични, не искам да знаят че съм online. Аз лично не мисля че дори тази услуга помага на който и да е било. Най мразя смс-и в 3 през нощта да ми кажат че лимита ми се изчерпва, сметката ми е еди колко си, и че Иван сега мога да го избера.

  АЗ ИСКАМ ДА РЕШАВАМ КОГА И КАКВО ДА ПРАВИ ТОЗИ ТЕЛЕФОН!

 5. marerittet #
  2 септември 2007 @ 18:25

  почти съм сигурен че тия съобщения могат да се изключват през телефона и ако не бях си счупил стария преди седмица и сега не бях с 3310, щях да открия откъде.

 6. 2 септември 2007 @ 18:57

  само на мен ли ми се струва, че сайта на m-tel е отвратително организиран и объркващ?

 7. marerittet #
  3 септември 2007 @ 4:53

  повечето хора се объркват от неорганизираното

 8. 3 септември 2007 @ 9:16

  абе много сте отворени сичките
  услугата била куца – ми спри я като ти куца, мене ми върши работа – като некой е в самолет примерно, веднага разбирам кога е кацнал. и за кво се криеш да не те търсят? вдигаш му и му казваш повече да не ти звъни и тва е – къв е смисъла да се криеш като ученичка? ако искаш спокойствие оди в планината. и кво за роуминга – той вече е еднакъв в цяла европа. и цените са супер тънки, аз набирам в корпоративна група 800 – 1000 минути на месец и рядко плащам повече от 160 – 180 лв. с всички такси, ддс-та и т.н., ако не пътувам – без пари е цялата работа. дреме ми. а и си гледам телевизия през водафона и сичко. да не говорим колко им е бърз интернета с HSDPA, аре…

 9. 3 септември 2007 @ 10:12

  Шефа,всичко трябва да е по избор на клиента.Не да ти натрапват услуги от които повече от половината клиенти нямат нужда.

 10. Elenka #
  3 септември 2007 @ 11:12

  Андрейчо го е казал толкоз добре, че няма накъде. А те тези хора наистина пращат смс-и посред нощите за да ти кажат, че си наближаваш кредитния лимит или друга някаква простотия. Като написах простотия, ми хрумна, че трябва да се приложи и към тях граничещата с гениалност prostotia policy на Еленко. Бих се обадила на някой от операторите в центровете за обслужване за да ги попитам „А вие бихте ли изпратили смс в 3 през нощта на майка си? А на шефа си? А защо, да *** ги пращате на мен?“

 11. Elenka #
  3 септември 2007 @ 11:17

  Отплеснах се и си забравих основната мисъл. А тя е, че не искам непоискани услуги да ми се въвеждат автоматично в живота. Достатъчно други некотролируеми простотии ми се случват. И, ако след прекрасен филм си включа телефона и започнат да ми звънят досадници…. Тук ще спра, защото рискувам да кажа нещо, което нито шефът, нито майка ми биха понесли.

 12. Стенли #
  3 септември 2007 @ 12:36

  Не мога да разбера what’s all the commotion. Звъниш на *88 кат не те кефи нещо и питаш как се маха. Сефте все едно. Според мен пък е супер удобно, особено ако притежаваш някой от тези телефони, на които батерията им пада за ден и половина и имаш един луфт от 2-3 часа, докато успееш да я заредиш.

 13. dragi mi smehurko #
  3 септември 2007 @ 14:10

  леле, какви бурни „дебати“ :)
  според мен се хабите да оревавате тук. правилното място е офисът или сайта на м-тел.. голям проблем е на българина, че си трае и се оставя да го мачкат. колкото и да псувате и кълнете из форумите или на вечеринките – файда нема. :)

 14. marerittet #
  4 септември 2007 @ 19:37

  днес се получи интересно, звъннах на една приятелка с изключен телефон, след около час получих смс, че вече мога да я набера, но даваше заето – тя беше получила смс че съм я търсил докато телефона ѝ е бил изключен и ми звънеше в същия момент. такива ми ти неща

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS