Лепящи поставки за четки за зъби. 7 лева от TCM. Освен по предназначение, стават и за нелоша ваза.


Тапи за уши 3M и капки за очи Lacrima Artificialae. Има ги във всяка аптека срещу 50 стотинки и 3 лева, съответно. Тапите помагат ако искате да спите през деня след купон в рейс или влак. И трите варианта са изпробвани. Заглушават всички шумове, без крясъци и съседски ремонт. В тубичката пък има изкуствени сълзи, полезни ако работите дълго на компютър. Евтин, нашенски заместител на Visine, който работи дори да го ползвате месец и няма странични ефекти. Продуктът, уви, страда от българщината. Бутилката е от твърда пластмаса и се стиска трудно.

Минималистично метално ренде. Реже нещата по 5 начина, прави и чипс. 4.20 от магазин Домашни потреби над супермаркет Европа в квартал Лозенец.

Бисквити Огареняс и шипков мармалад. При 80 стотинки за кутия от 20 бисквити и 1.18 лева за бурканче мармалад, за 2 лева си осигурявате луксозна закуска за цяла седмица. Не е задължително да ги ползвате заедно. Бисквитите са диетични: 3 броя са 70 калории. Мармаладът не е. Огареняс се продават в хранителния магазин на раковска, срещу ByTheWay, мармаладът – във всеки супер.

7 класически игри на дъска за 8 лева. Сделка. Шах, дама, китайски шах, табла, шашки, не се сърди човече и още една, която не съм разучил. Комплектът е портативен, магнитен, производство на Simba и се продава в първия магазин за играчки на бул. Витоша, като тръгнете от видеотека (бивша аптека) към ЦУМ.

Коментари

Тук не може да се коментира.