За да произведат новина, News.bg издават личните данни на потребителите си.

Едно на ум, ако коментирате там и имате дръзки идеи. Може да се окажете предаден от любимата си медиа.

Ново (секунда по-късно): Същото инфо го има и в Dnevnik.bg. Две на ум.

Ново (2 часа по-късно): Моя, и голяма грешка. Дневник цитира информация, която човек, който се е нарекъл така е публикувал във форума. Дневник са коректни.

Коментари

 1. krassyo #
  27 януари 2009 @ 23:02

  Ами на мен са ми филтрирали нещо коментарите. Явно неудобни ще да са били или много остри в някои случаи. Не мисля и да коментирам с друго потребителско име, защото не ги понасям от известно време насам. Як проводник на диктатурата са и случйни публикации/новини, които са написани по неудобен за властта начин ми прави впечатление все по-рядко да се появяват там.

  Успех все пак на пишещите там.

 2. 27 януари 2009 @ 23:32

  Ха, с тоя човек съм си говорил във форума на Дневник. Предизвикваше някакви хора да се сбиели с него, искаше да коли комунисти и т.н. Опитах се да го насоча ако ще убива някого, да си избере политик, съдия, кмет, нещо такова, не от форума случайни граждани. И сега виждам, че тоя човек най-сетне е прещракал и е преминал към дела! Вълнуващо е:) Ако само можем да побутваме такива откачалки срещу правилните мишени, ще живеем в един по-добър свят.

 3. 28 януари 2009 @ 0:55

  Gradinko да разбираме ли ,че ти си инициатора на това с автобуса ?

 4. 28 януари 2009 @ 9:20

  Да тъндъркеш, затова го е насъскал по автобус с варненци, вместо по случаен общински съветник.
  Трябва да разработим схема за откриването и разработването на подобни лабилни личности! Ами ако успеем да насочим насилник по ахмед доган :))))))))))

 5. krassyo #
  28 януари 2009 @ 20:08

  Ахахахха. УжасТни сте ;-) То човек да не отвлече един автобус значи… веднага го изкарват я блогър, я участник в дискусии на новинарски портал, я седесар.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS