От два месеца всичките ми хай-тек вещи се скапаха в този ред: компютъра, телефона, колелото, радиото и часовника. След щъкане в поне 10 сервиза установих, че повечето майстори са некадърни и арогантни. Движен от бедите през цялото това време, случайно намерих няколко непретенциозни места, където ще се отнесат към вас и вещите ви внимание и ще ви вземат малко пари.

Ако искате да си оправите телефона или да си купите лаптоп втора употреба, идете на ул. Добруджански Край 1. Там се стига като вървите по улицата на гърба на Министерство на Замеделието и завиете на дясно на първата пряка; пада се след някаква болница. Има табелка „Сервиз“: мястото е в неизползван заден вход на първия блок. Майсторът говори на Вие, ще ви каже колко струва ремонта преди да го е започнал и ще ви се обади, когато е приключил с вашата вещ.

Аудио и TV техника оставяйте в сервиза по средата на ул. Архитект Миланов. Улицата разделя Лозенец от Борисовата градина, мястото е срещу спирката на трамваи 14, 18, която се пада в гората. Стара, хм, готическа къща с бръшлян от двете страни на входа, издадена средна част и малък надпис Сервиз по средата. Обърнете внимание на камерата на входа и телевизора Opera в антрето: нов кинескоп и червена пластмасова облицовка, далеч по-красив от iPod.

Добър сервиз за велосипеди има на Пиротска малко преди 18-то училище. От дясната страна е, ако приемем, че вървите на запад, т.е. към Пирот. UPDATE: Този последния вече го няма. Вчера минах оттам и открих, че е заместен от магазин за български мебели.

Коментари

Тук не може да се коментира.