Сещате ли се за идеята на Цъки нашата касичка?

На 19-ти декември с гласуване решихме да дарим парите от Нашатакасичка на Център за приобщаващо образование (идея предложена от читателя/читателката Краси). Защото в този център професионално се занимават с това да забавляват и образоват деца, които имат нужда от това много повече от дарения.

Сега като коледно-дарителската истерия е отминала, има време да се доразвиват идеите.

Време е за втора част от идеята, дадена от @dogan_marketing по-известен като Доги. Да организираме парти, което ритуално да отвори касичката и да умножат събраните до момента пари с доброволни приноси от вас.

Партито е брандирано с Twitter, така че си направете табелки Hi, my name is @… Но ако не ползвате тази уеб услуга, нека това не ви отблъсква (също както блогър не е квалификация).

Заповядайте на 16 февруари @ 8 часа в +това, ул. Марин Дринов 30. Вътре не се пуши.

Ново (17 февруари): Събитието стана супер. Благодарности на Diners Club, които дариха 2000 лева, на всички дарили на място, на Центъра за приобщаващо образование и на хората от #twitterbloggerbeer.

Коментари

 1. хррмрр #
  13 февруари 2012 @ 20:59

  Радвам се, че сте избрали място където не се пуши.

 2. haripetrov #
  14 февруари 2012 @ 10:59

  Има грешка в заглавието: „резулатът“ трябва да е „резултатът“.

  Идеята е добра и се надявам да се съберат повече хора.

 3. 15 февруари 2012 @ 18:00

  Ами пушачите?

 4. 16 февруари 2012 @ 22:41

  чисто прагматично погледнато, „първо благотворително _twitter_ парти“ не е ли нарушение на еулата?

 5. 17 февруари 2012 @ 12:08

  Това дарение на дайнърс клъб в решено след големи анализи и проучвания на сайта на еленко т.е. за тези 2к лв. те получават линк към техният сайт… ех да му се не види, никога няма нещо което да е ок!

  За да се опровергае това предлагам еленко да махне линка към сайта им!

 6. Kraftwerk #
  17 февруари 2012 @ 15:12

  @topgear, нима намираш за толкова непростимо, срещу тази не малка сума, Diners Club да получат препратка към сайта си? Не виждам защо трябва да бъде свален линка към сайта им…

 7. 24 февруари 2012 @ 12:49

  Радвам се, че моето предложение за Нашата Касичка се случва на 100% с тази идея. Децата наистина има какво да ядът и носят. Но нямат с кого и не знаят изобщо как да се приспособят към обществото, технологиите, начина на живот извън домът, в който са израсли… Надявам се да има и резултати(може би снимки) в последствие.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS