Коментари

 1. uv #
  2 февруари 2008 @ 11:45

  аз съм абонат на Flickr и в момента ги гледам как не могат да ми вземат абонамента, защото Yahoo са се опитали да увият Wallet около Paypal, ала в бързината, са пропуснали няколко детайла, от които всички са поддържаните от PP начини на плащане, непознати на Yahoo.. :)

  ако приемем, че MS са по-големи от Y!, а Y! вече подкопават услуги като Flickr като им налагат административни усложнения, предполагам MS ще започнат да вършат същото, но на по-високо ниво. Ако не разпродадат „малките“ услуги, очаквам огромно забозяване.. и, да, вече се притеснявам.

 2. invertedquestionmark #
  2 февруари 2008 @ 12:32

  Така само краят им ще дойде още по-бързо. :)

 3. invertedquestionmark #
  2 февруари 2008 @ 12:32

  Или нашият, всъщност, но то е все едно.

 4. 2 февруари 2008 @ 13:30

  Според мен MS не могат да донесат нищо добро на Y!. Ще ме е яд единствено, ако съсипят del.icio.us. Представете си MS Passport за логване в del.icio.us и IE ориентирана поддръжка …

 5. 2 февруари 2008 @ 14:02

  не виждам нищо лошо в MS Passport, нещо като OpenID.
  иначе си е притеснително, но не заради сървисите на Yahoo! (Flickr, …) а заради пощата – единствената алтернатива ще остане Google, и оттам насетне монопол

 6. 2 февруари 2008 @ 18:59

  И двете не ги използвам. Не ме интересува.

 7. 3 февруари 2008 @ 16:24

  Абсолютно сигурен съм, че Майкрософт едва ли ще остави каквото и да било тяхно, да е безплатно. Поне досега аз такова чудо не съм видял.

  А иначе за Гугъл, съм си развил една моя си „теория на конспирацията“, която включва пристраняването към Гугъл на всичко де що има компютър по света. Представете си обаче как един ден Гугъл излизат и казват – който иска да ползва всичко дето е било безплатно досега – вече струва едни нищожни 10$ на месец. И после сметката става еди колко си милиона потребителя по 10$ = еди колко си милиарда годишни приходи. Почти съм сигурен че рано или късно ще се стигне до там, тъй като така или иначе ще се стигне до етап в който Гугъл няма как да увеличава повече приходите си, а знаем че американците са експанзивни и не могат да се задоволят с това което имат.

 8. 4 февруари 2008 @ 10:02

  дам каквото са барнали yahoo застива. Flickr и delicious нямат почти никво развитие от как ги купи yahoo. Честно казано може би е за добро, че сега Майкрософт ще се намеси. Аз не съм толкова негативно настроена към тях след като се влюбих в новия офис 2007.

 9. 4 февруари 2008 @ 10:13

  update: таман прочетох кви са слуховете за flickr, че ше го правят и видео сайт. Трябва си преглеждам пресата през уикенда. Току виж света е пред свършек аз още няма да съм разбрала в понеделник. Да се надяваме на най-доброто

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS