Мислехте, че по-скоро-ляво правителство означава безупречни болници и училища?

Мислехте, че луксът и държавната администрация са паралелни вселени?

Сбъркали сте.

Във време, когато всичко трябва да е приватизирано докрай, държавата прави нова държавна фирма, която ще строи голф игрища край северното черноморие, a ето защо това е опасно.

Съвсем обърках границата между държава и частен инвеститор по морета и планини.

Нали първите трябва да отстояват интересите на тези, които са ги избрали? Само аз ли не играя Голф?

Коментари

 1. 8 февруари 2008 @ 10:54

  ми се струва, че гимнастиката се прави да се спести някой лев на „инвеститора“ с оглед да не купува земята. Веселба да има! а Дневник за мен е тоолкова поръчкова медия че…. че е тема на друга тема!
  Както казва един плешив смешник, дето го мернах по една телевизия и се занимава със странната материя „егология“?!?, – Живо и здравоо! :-D

 2. 8 февруари 2008 @ 11:11

  съжалявам за спама един вид,няма опция за редактиране на мнение! ами че те ги защитават „абселютно“!!! :) разните му там кръгове, обръчи и таркалца от фирми, които дефакто са ги избрали! Прави се това, което трябва, а ние имаме удоволствието да сме зрители! За мен ако имаха възможност да премахнат и тази ни позиция биха го направили! И не, не играя голф, бас държа, че не играят и хората, които четат и пишат тук! Да строят, да са живи и здрави, малко по-добра алтернатива ми се струват зелени поляни, езерца и крокодили отколкото бетонна гора. Въпросът с крокодилите още май не е уреден, ще внесат, спокойно! Отново да са живи и здрави да построят и петролопровода! Там мнението е едно! Ще се радвам да карам на нефтена вълна! Да се гмуркам в лунния пейзаж! Но и това ще стане! Прочетох някъде, че може и министерство на Голфа да се открие! Ездачите на ФВ Голф биха изпаднали в див оргазъм! Интересно ми е дали ще има корупция в новото министерство или всички ще са заедно за „общото благо“?

 3. plamen #
  8 февруари 2008 @ 11:26

  и аз не играя голф, но като направят игрището може и да проиграя. и боулинг не играех, докато нямаше наблизо, или по-скоро не знаех, че има наблизо. това, че се краде в големи количества вече е друг въпрос. радвайте се, че поне се прави нещо, което може и да ни е от полза. а за нефтопровода – досега в света не е имало разлив на SPM(буй, както го наричат повечето хора), така че не виждам от какво да се притесняваме.

 4. 8 февруари 2008 @ 12:14

  боулинга ли ни е от полза? или голфа? повече от половината България тъне в мизерия, нямаме нормални пътища, сградите ни се срутват върху главите, сираците даже не знам как оцеляват, а за пенсионерите да не говорим… но голфа е по-важно от всичко това! голфа ще ни оправи!

 5. 8 февруари 2008 @ 12:24

  „Нали първите трябва да отстояват интересите на тези, които са ги избрали? Само аз ли не играя Голф?“

  Оопс – ти да не си ги избирал, случайно;)?

  Поздрави!

 6. 8 февруари 2008 @ 13:37

  Голф и Телевизия…

 7. 8 февруари 2008 @ 13:48

  Крайно време е, правителството да падне. С толкова корупция и показна наглост, друг не се е разминавал до този момент. Тирания на мнозинството обаче, какво да се прави :'(

 8. plamen #
  8 февруари 2008 @ 17:42

  @shudder колкото и егоистично да звучи, на мен ми е от полза болунга, надявам се и голфа след време да ми е от полза. на боулинга си прекарвам добре. от полза са ми и хотелите и кафетата и ресторантите. дискотеките също. мен ме интересува аз да живея добре.

 9. srem #
  8 февруари 2008 @ 18:13

  protip: фв голф не идва от играта голф.

  иначе кво да ви кажа, негри, новия тайгър уудс ще е циганин, заклеам се.

 10. 9 февруари 2008 @ 1:01

  Голфа ще спаси света :@
  бахти държавата!
  Да живее кретенията и кретени, които ни управляват!

 11. 9 февруари 2008 @ 1:10

  Ако следим „логиката“ за създаване на подобни агенции, държавни компании следва: Държавна компания за строеж на казина…По тъжното е, че в последните години така наречените инвеститори първи ранг – изпъкват проекти за голф игрища и казина.
  Дали тези на който им хрумват тези идейки за създаване на подобни държавни компании не ги притеснява факта, че инвеститори първи ранг са свързани с подобни дейност – голф и хазарт ?

 12. 9 февруари 2008 @ 10:43

  хах дневник били тооолкова поръчкова медия…. представям си тогава 24 часа, Труд, Монитор, Сега и другите вестникарски подобия кооолко ли поръчкови са. Поне стила на дневник е на светлинни години над тротоарната журналистика, която се лее от другите вестници.
  Жалко е, че държавата все повече заприличва на Голф с РК регистрация. Ама то това си е заради хората, които са в голфа.

 13. 9 февруари 2008 @ 17:35

  както са го направили тва дружество, смед известно време държавата влиза на партия с андрейчо, кънчо и краско и хоп, те си имат още едно игрищенце

 14. 10 февруари 2008 @ 12:26

  @sktotie – Всъшност никога проблема не е бил в голфа, трабанта или която и да е кола, а в нейният водач и собственик.

 15. 10 февруари 2008 @ 17:31

  Да направят и държавнв фирма „Публични домове развитие“ – и от секс-туризъм се печели…
  Могат да назначат за CEO Ванко 1, а за заместник – Кондьо, когато излезе от затвора – готови обучени кадри са.

 16. valko #
  30 март 2010 @ 18:30

  Понеже беше спомената материята Егология, може да видите сами за какво става дума тук
  http://www.egologia.bg
  На този сайт има над 400 видеомнения на хора, получили помощ от Егологията, както и друга информация за тази нова наука.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS