Коментари

 1. 6 януари 2008 @ 16:31

  Привечер си купих и аз Капитал и го прегледах задари хората вътре. 8 от 10 ги следя редовно. След това прочетох още три-четири коментара за въпросната публикация в други блогове (ще ме прощавате, ма не ми се рови за връзки) и за новия дизайн на Лайт (май съм зле, ама това ми прилича повече на фейслифт отколкото на нов дизайн). Нито един не беше „насърчителен“, а твоя е информиращ…? Хора, хартия и елетронната медия (не само интеренет, ами ТВ и радио) май се връзват много трудно а?

 2. 6 януари 2008 @ 16:45

  Според мен темата е добре направена с две изключения.

  1) Липсваше ми малко по-задълбочено позициониране на българските блогове в глобален конктест, защото реално погледнато това, което се случва при нас е нещо като ехо на това, което се е случило другаде…с около три-годишен лаг.

  2) Не ми хареса имплицитното анти-личен-блог настроение в текста на Веселин Димитров. Идеята, че блогове, в които се обсъждат лични, а не социални/специализирано-професионални теми не са толкова ценни е меко-казано несериозна. The personal IS political.

  Нито една тема сама по себе си не е добра или лоша. Има добре или по-добре разказани истории.

  На теб хареса ли ти анализа в Light?

 3. 6 януари 2008 @ 21:58

  Еленко, предлагам ви в Light да отворите кое да е списание от Maxim, FHM, max… следващия път когато променяте дизайна, това на което ми прилича Light е на списание от преди 89-та, отделно че една голяма част от темите там са за много малък кръг читатели, но вероятно когато се пише за култура не трябва да има кич и шарения
  Почти винаги чета Капитал и прескачам Light-а, май ще продължа така

 4. 7 януари 2008 @ 9:35

  Е все пак има и добри попадения в Light. Това с блогърите е добра идея примерно. :)

 5. 7 януари 2008 @ 10:30

  @Петя съгласен съм със заключението. Ако анализа е втория текст (на Нели Огнянова – да.

  @Voxy – според мен съзнателно са се опитали да избягат от този изглед. Иначе и аз имам същото отношение към Лайт и поведение на четене на Капитал :)

  Според мен преди този брой тъкмо бяха го докарали до вид дето да ме задържи повече от 1 минута и да ме накара да зачета нещо в него.

  Успех и дано напипат верния път

 6. 7 януари 2008 @ 11:59

  Петя,

  Бях поканен, но по хм, религиозни причини отказах да участвам или съдействам в материалите за блогърите, така че не бих искал да коментирам текстовете. Просто отбелязвам какво се е сучило.

  За ехото от запада си абсолютно права. А колко лично – това е лична преценка. Никой няма право да съди личното, ако човека си е преценил, че му трябва.

 7. lapsedpacifist #
  7 януари 2008 @ 13:03

  „имплицитен“. ЛОЛ

 8. 9 януари 2008 @ 9:55

  Странно защо го няма Еленко в ревю-то, конспирация казвам аз!

  Смешно е как никой не завижда, много цивилизовани лъжци имало :)

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS