Черен хумор: бих добавил още една, по-актуална лепенка – И БЕЗ МИМА.

Градинко има добро мнение по темата. Проблемът наистина е, че когато политиците видят масова кауза (колкото и крайна да е тя), скачат на нея, за да си правят PR.

Ето; същото правят и продуктите.

Коментари

 1. 26 април 2010 @ 8:13

  По настоящем тази рекламна стратегия е незаконна.
  Производителите на хранителни продукти нямат право да влагат в тях ГМО. А подобен надпис въвежда клиента в заблуда, че в останалите салами има ГМО, което не е вярно и етично.
  Същата работа е да напишеш на салама „без сярна киселина“… нали :)

 2. . #
  26 април 2010 @ 11:31

  Добър черен хумор & съгласен с CHILIEV! (И нещо извън темата – чудно ми е защо новата Sigma DP1 произвежда снимки с подобно качество… Струва ми се, че Айфонът би бил по-адекватен в дадената ситуация ;-)

 3. Петя #
  26 април 2010 @ 12:20

  ГМО-то настрани, но това нещо е с ужасно качество. Веднъж купих и го изхвърлих, беше все едно поглъщам лоени хапки.

 4. Минута е много #
  26 април 2010 @ 21:31

  Още няма GMO прасета, така че всяка луканка е „без GMO“.

  Виж, дали са хранили прасетата с ГМО-фураж е друг въпрос.

 5. 27 април 2010 @ 15:59

  Хаха, наистина не очаквах да видя продукт на Еко мес. Всъщност нещата на тази фирма нямат не само ГМО, а също и химикалите, с които са натъпкани всички „народни“, от „наше село“, „на баба“, „на свако“…и прочие неща, претендиращи за качество. Евтини са и вероятно на човек, израстнал на хамбургери и чипс, няма да се сторят вкусни, точно заради липсата на химия. Факт е, че хора с алергии към някои „Е“-та, използвани в месопреработката, се чувстват добре с тях. Казвам го от опит, без да знам как и от какво се правят.

 6. egoist82 #
  18 юни 2010 @ 14:48

  Може и да нямат ГМО продуктите на Еко-Мес, но за сметка на това сланината изобщо не им се свиди. Слагат я в промишлени количества. Един път си купих някакъв техен „Луканков колбас“ и щях да повърна, направо лъха на лой. Мисля, че видът на колбаса беше ЛИА или нещо подобно.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS