София изпраща с каквото може. Банери за секс и дипломни работи.


Изгледът от моята палатка в Камен Бряг. Тя така и не ми потрябва.


Намерих най-доброто място на Камен Бряг, особено ако си охлюв.


И най-гордата овца гордия коч.


И процеп с формата на континента Африка.


При по-дълга експозиция, процепа става артси, като за носталгични тапети.


Same shit, another angle.


Колата ни малко след прословутата буря във Варна. Само че ние не бяхме в града.


Равна Гора, най-непокътнатото село на 8 км от морето.


На живо този равногорски паяк изглеждаше малко по-малък и почти толкова страшен.


Каварна е единствената община в България, която е била управлявана само от БСП след 10-ти ноември 1989. Може би затова в града са останали подобни красиви надписи.


Deathmag.


Двор 1.


Образцов дом.


Децата в Каварна все още носят моряшки тениски и ходят на детска градина. На снимката не се виждат лелките, които са в престилки. Бели.


Тази снимка по изключение, не е авторска. Не знам къде точно е снимана и не познавам и момчето на нея. Познавам този, който е снимал. Момче, 14-годишно, с подобен тен. Малко преди да заснеме най-добрия си приятел (на снимката), то ми открадна камерата. След кратко обяснение и разпит в местното РПУ, фотоапаратът ми бе върнат с този бонус.


Това, предполагам, е семейството на крадеца. Успял е да смени резолюцията и се е опитал да снима близките си в макро режим. Не се е получило добре.


Напук на изкуствените хай-тек хотели по черноморието, кино Орбита в Каварна си остава най-кибер сградата, която съм виждал. Taschen няма ли най-после да издадат албум със соц-мозайки?


Този бръмбар е жив. Донесе го Карина, една от барманките на бара в Градина. Спасила го от мравки. Тя е къдрава и има куче, което ще ви хареса. Казва се Ото, но е женско. И него го е намерила на Градина.


Барът в Градина, circa 2004. WYSIWYG.


Оставих фотоапарата ми сам да прецени каква е най-добрата светлина за снимка по пълнолуние и той реши, че луната е зелена. Нека.

Бел. Ел. След драматична подмяна на твърд диск с чисто нов и 100 пъти по-добър, компютърът ми пак е при мен, красив както винаги.
Обърнете внимание, че оттук -> нататък, всички снимки в този сайт ще се публикуват (и продават) в широкоекранен формат, 16 на 9. Или поне докато в живота ни не се появи по-модерно съотношение на страните на правоъгълник.

Коментари

Тук не може да се коментира.