Пред очите ви стои рецепта, която е правена само веднъж. Снимката е от премиерата. Оценена е от един еинствен човек, моя милост, но до такава степен, че този човек я е качил в интернет.

Инфектиран омлет

Продукти: 2 яйца, 1 връзка магданоз, 20 мл. олио, 20 г. масло, 20 мл. прясно мляко, пасатор

Приготовление: пасирате магданоза (с дръжките) като смазвате процеса с олиото. Би трябвало да се получи зелена паста. Стопявате маслото върху нагорещен тиган (за препоръчване плитък и с тънки стени). Разбивате яйцата и ги смесвате с пастата и млякото. Изливате сместа върху тигана. Когато усетите, че се е изпекла отдолу – усещането става най-лесно като повдигнете омлета от единия край – обръщате. Като се изпече и от другата страна, сервирате.

Рецептата е за 1 човек, ако искате да направите за двама, не правете омлета с повече яйца, а повторете процедурата. Време за приготвяне – 15 минути.

Ифектираният омлет върви най-добре с чаша мавруд и прясно краве сирене поръсено с босилек и полято със зехтин. За десерт – канелени сладки от 100 грама сладки. Официалният саундтрак на инфектирания омлет е Vladislav Delay – Demo(n) Cuts EP. Наздраве!

Коментари

Тук не може да се коментира.