From: bsp [mailto:bsp@bsp.bg]
Sent: Thursday, January 05, 2006 10:46 AM
To: Elenko
Subject: Re: Очилата на Станишев

Уважаеми г-н Еленко(в)!

За нас е изключително удоволствие да приемем и да оценим високо Вашия ангажимент към визията на министър-председателя, а оттам – и към визията на България в света въобще. На запад (а и на изток) за такива консултации и препоръки обикновено се плаща в многоцифрени суми, дори да не се реализират в първоначалния им вид. И ние бихме желали по ТОЗИ начин да оценим Вашата наблюдателност, новаторски похват и ангажираност с наистина важните елементи на публичните образи и публичното правене на политика в България (ама че дървено и тоталитарно звучи; очакваме Вашата помощ и в стилизирането на българския политически език).

БИХМЕ желали, но ясно е, че в тази недоразвита област – политическия PR – шедьоврите ще получат истинската си оценка (като произведения на истински творци) много години след появата си.

Всичко казано дотук – да не се усъмните – може да Ви прозвучи малко подигравателно; уверяваме Ви, че: нищо подобно!

Адресът, на който изпращате предложението си, е точен и ние с удоволствие ще препратим предложението Ви ЛИЧНО на г-н Станишев. Оттам вече зависи от собственото му мнение, защото – нали сте съгласен – той има право на мнение, а и отстоява това си право :-)

Желаем Ви здраве, много тичане и още повече наблюдателност!

Екип Майл БСП

***

From: Elenko
Sent: Thursday, January 05, 2006 5:17 PM
To: ‘bsp’
Subject: RE: Очилата на Станишев

Искрено се радвам, че не сте приели моето съобщение като заяждане. Просто прилагам идея. Това, че тя е в лична сфера, не я прави по-малко ценна.

Благодаря ви сърдечно, за бързия и изчерпателен отговор.

Еленко

Коментари

Тук не може да се коментира.