След като Google купи Feedburner, доскоро платените услуги на Feedburner вече са безплатни. Позната история. Предполагам скоро който иска ще може да пуска Adwords в RSS емисиите си и да печели кинти.

Интересна ми е опцията да анализира и се следи "тиража" на една RSS емисия.  Регистрирах се, но тъпото е, че изисква да си смените RSS адреса с feeds.feedburner.com/neshtosi…

Продължавам да изследвам.

Коментари

 1. 17 юли 2007 @ 17:55

  adsense е за кинти, adwords промотираш разни неща

 2. 17 юли 2007 @ 18:37

  потребителите на wordpress нужда да си сменят RSS адреса. има си плъгин от feedburner, който решава проблема много елегантно – когато юзер извика yourblog.com/feeds/ получава автоматичен редирект към feedburner.com/neshtosi. когато обаче самия feedburner поиска този адрес получава реалния feed.

 3. 17 юли 2007 @ 18:45

  Съвсем офтопик – една usability препоръка – полето „Сайтът ми е: [поле за попълване]“ да придобие вид „Сайтът ми е http://[поле за попълване]“. Иначе при въвеждане на адрес с http:// в полето води до съобщение за грешка.

 4. Пламен #
  19 юли 2007 @ 4:54

  @oasis като налееш пари в adwords, за да рекламирая, ракламките ти излизат на сайтоше, които са си сложили adsense. тоест тоша е една цчла система, а не едното да е за кинти, другото за промоции…

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS