Мило дневниче,

Eenk.com обърна 10 години тази неделя, но бях прекалено зает да го отзнаменувам.

Гледайки архива, много може да се каже за един блог за 10 години и защо е тих напоследък, но както казва един далеч по-умен от мен човек – човек е най-щастлив, когато се чувства на момента, не очаква нещо напред или не гледа с носталгия; та да го оставим така.

А бях зает в неделя, защото Спортен клуб Бегач се разраства – направихме състезание за над 70 фирми, 120 щафетни отбора и над 700 души, което събра над 7000 лева за благотворителност (снимки).

В този ред на мисли, в петък сутрин ще стоя на 1 централен булевард в Букурещ с едно крехко колело за триатлон и ще взема участие в 1000 km Balkan Charity Challenge, който правим заедно с Ro Club Marathon – дуатлон от несъстезателен тип, в който се изминават 1000км с колело и тичане между София и Букурещ. Ако си падате по благотворителност, може да дарите малка сума за каузата, която съм избрал да подкрепя, участвайки в това състезание.

И обратно към 10-годишнината на eenk.com, планирам да отпразнувам с нещо у-ни-кал-но и не-правено до сега от тоз сайт – меморабилия! Специални тениски, супер лимитед едишан, които ще отпечатам за всички желаещи и разпратя безплатно до всяка точка по света. Заделете 20 евро и се регистрирайте в PayPal, ако не сте.

През ноември ще ви покажа тениските + снимки, събирам пари 2 седмици, след това поръчвам и ви ги пращам.

Наздраве!

Коментари

 1. 30 октомври 2013 @ 11:21

  Наздраве!

 2. Алек #
  30 октомври 2013 @ 14:33

  Искам суичър вместо тениска. Иде зима.

 3. 30 октомври 2013 @ 14:38

  Само не се ограничавай до хипстърските размери S и M – четат те и по-сериозни хора :).

 4. 30 октомври 2013 @ 14:55

  @ Димитър

  С pre-order е лесно – от XS до 2XL

  @Алек

  Суичър не е фконцепцията.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS