Искам да ви поздравя с последния най-новия, 113-ти брой на списание WOW, което следя от няколко години. Това е списанието за светски живот на Евгени Минчев с подходящия девиз всичко е за вас и остава между нас.

Да правиш списание, ама с броеве, в наши дни, и в интернет, е толкова старата школа, че заслужава адмирации.

Та, по работа. Ето ключовите моменти от броя:

СПА кралицата Виктория Кесаровска зарадзва бранша с нова идея. Веднага след като започна подготовката на петия си СПА център в Елените, Кесаровска съобщи на вечеря с приятели идеята си за първите СПА Оскари в България. Основните атрибути на лукса – червен килим, проминентни гости и отлична храна са залегнали в плана на дамата. 

***

За откриването на новото си казино Grand Royal, г- жа Червенякова бе облечена в синя феерия, импонираща на звездния характер на събитието. Младежки бижута, съхраняващи традицията за стил при дамата, обточват деколтето, акомпанирани от финия шифон.

***

В прегръдката на ексцентричното и целунати от блясъка, Евгения и Николай Баневи са в любовна игра помежду си а и чрез материите. Евгения е проводник на новите естетски постижения, приложени във високия моден стандарт. Едри пайети и завидна простота се сприятеляват в една кройка, напълно споделена от грацията на Банева. Оригинални бижута и облаци от коси, рамкират горещо този омагьосан кръг на впечатления и не ни оставят равнодушни. Николай Банев използва докрай мъжките еквиваленти на екстравагантността. Реверите на смокинга му обявяват падането на всички досегашни модни правителства и провъзгласяват новите диктатори. Тук се крие характер, артистичност и смелост, които не могат да си поделят дори най- оригиналните хора по света. Банев ги приобщава и прилага за своите изяви- забележителни и трайни.

Оригиналният правопис е запазен.

Ако до момента сте пропуснали този брилянт в българския интернет, завиждам ви, че тепърва ще се сблъскате с него. Не пропускайте секцията Аз пея, която вероятно е първият български mp3 рилийз.

Коментари

 1. MG #
  26 март 2008 @ 12:08

  Ммм, това и аз го следя от години, страхотно е просто…

 2. 26 март 2008 @ 12:47

  Господа, следите това от години?!? Ау…

 3. 26 март 2008 @ 13:03

  Как не ви е срам да четете подобни простотии? Все едно да видите пиян да сере на улицата и вместо да извърнете очи, да ходите да го снимате и пращате на приятели всички да се уверят колко любопитно му пльосват говната на тротоара.

 4. Nerdboy #
  26 март 2008 @ 13:28

  Уау.

 5. Perkele #
  26 март 2008 @ 13:29

  олелеееееее!!

  положението явно отдавна не се влошава, а е станало безнадеждно

  :-P

  това, значи, бил нашенският „елит“

  какви екстравагантни, интересни, красиви, разкрепостени, елитни хора, облечени по последен дрисък на модата

  отивам да повърна,
  до скоро

  ПП> WOW първо го помислих за нещо свързано с warcraft

 6. 26 март 2008 @ 13:52

  това е смертелно …. прави ми впечатление, че във всеки брой участниците са едни и същи …. На смятам, че 160-те посетители, които има този „сайт“ са прекааааалееееноооо много.

 7. MG #
  26 март 2008 @ 14:13

  Естествено, че следя, адски е смешно :) Как може някой да вземе това чак толкова насериозно, че да се ужасява? В Македонско казват „тея са пеза на човека“ :)))))

 8. 26 март 2008 @ 14:28

  За съжаление следя сайта на господин Минчев от няколко месеца.
  “Списание” WOW е едно от онези неща за които си казвам, че няма как да станат по зле, но всеки следващ брой ме изненадва…
  И все пак си трябва талант за да родиш примерно такива изречения:

  „Люси Дяковска материализира следвоенните романи, отразяващи тъжната им постдейсвителност. Макар именно тогава Шанел да е блеснала в световната мода, Люси няма днес подобни геополитически оправдания. Въпреки спотаените полови особености, отразени чрез дискретната вратовръзка, Люси намеква още ексцентричност с полушинела си, който съвсем малко я дублира добрия войник Швейк. Ако беше Марлене Дитрих или Зара Леандър, то нямаше нужда певицата да се преражда в този скучен век… По- добре да беше слезнала от влака на времето в Средновековието.”

  Аз лично и да искам не мога да пиша така. А вие?

 9. 26 март 2008 @ 14:48

  amazing grace отвсякъде. не знам, но на мен вчера ми попадна някакво списание арт-нещо си, приложение към Кеш, което пък е списвано от друг олигофрен -Денди, там се обсъждат от гащите на Мария Терезия до светския живот, подобно на Минчев. Та двамата били врагове (ццц) и изобщо нямам думи колко безумно звучи всичко.

 10. 26 март 2008 @ 16:36

  MG, какво е пез? Не знам, аз не мога да ги приема на шега, както примерно тройната коалиция автоматично ми вдига адреналина, тия ми става неудобно само като ги мерна на телевизора и сменям канала.

 11. 26 март 2008 @ 17:23

  хахахахаха
  СПА Оскари…… баааааси безумието.
  Другата България рулс….. за съжаление

 12. 26 март 2008 @ 20:15

  Господи, животът ми до днес е бил напразен!!! До днес не съм ЖИВЯЛ!!!

 13. 26 март 2008 @ 23:51

  Господин Минчев е смешен hater, който избива комплексите си благодарение на публичността, която има. А тази публичност му я дават хора, които му четат и гледат простотиите.

 14. 27 март 2008 @ 11:38

  господа, пропуснали сте най-важната подробност в експозето на еленко – „Искам да ви поздравя с последния, 113-ти брой на списание WOW“!
  Защо последния?! Как така последния? Аз чак сега го откривам!

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS