Преди 3 години, мисля, с 1 приятел си менкахме мейли всеки ден и в тях с 5 думи описвахме как се чувстваме. Писна ни от мейли, направихме сайт, в който писахме същото и го осъвременявахме „на ръка“. После почнахме да събираме чужди мнения. После имаше голям скандал между участниците в сайта, което ме обезсърчи и ме накара да го подаря на някой, който ще се грижи за него. (Някога подарявали ли са ви сайт?) После едно незнайно момче от Варна (не съм го виждал и до днес) реши да тренира PHP на него и го автоматизира. Така се роди Dailystats.

След няколко месеца постинги ми писна и едва наскоро, 2 години след последното ми съобщение там открих, че все още има хора, които го ползват и май им е интересно.
Днес момчето от Варна ми каза, че следващата версия на сайта, която планирахме преди година е готова, но проблем със сървъра пречи да бъде пусната на официалният адрес.

Така че, тествайте. Микро уеб логът Dailystats 2.0 може да е временно на dailystats.cult.bg, но пък е много як. Пише се на пунктира. Сайта вече не изисква регистрация и си има секси категории.

Коментари

Тук не може да се коментира.