––Original Message––
From: Elenko
Sent: 12 Октомври 2004 г. 11:49
To: ‘arenabg.com’
Subject: Разни

Драга ‘Арена на файлове’,

Като водещи орачи в трънливата нива на дистрибуцията на мултимедийни продукти в България се възхищавам по начина, по който смесвате легалното с нелегалното.

Моля ви да махнете линка към моя сайт от главната страница на Arenabg. Хората започнаха да ми се подиграват, защото мислят, че работя за вас.

Ако се абстрахирате и погледнете нещата отстрани, Eenk.com изджаскан без никакъв контекст на главната страница на Arenabg изглежда все едно, че някой от вас си води блог и иска да го преекспонира. Или пък, че съм ви приятел и че пия бира с вас през вечер, което аз никога не съм правил, а бих правил само срещу много пари и гарантирана анонимност.

Никога не съм изтеглял и едно файлче от вашия подъл сайт. Да ми гръмне твърдия диск, ако лъжа.

Докато свиквам с ужасяващата мисъл че посещенията на моята скромна страничка са скочили с 1000/ден, тихичко се моля законовата рамка на България бързо да се задейства и да има правно възмездие спрямо престъпленията, които вие извършвате. Искрено се надявам скоро да срещнете в съда собствениците, чиито авторски права нарушавате. Нарушавате, но не за да създавате текстове, идеи и изображения (каквото впрочем прави този сайт), а за да печелите пари.

Неприятно ми е, когато някой ме асоциира с откровено пиратски сайт, след като всичко, което публикувам тук е авторско и ми отнема енергия и време, което иначе броя за свободно.

Ваш донякъде,
ЕленкоUPDATE: Някой от Arenabg е проявил хм, разбиране и е махнал eenk.com от главната им страница. С това ордите посетители зажаднели за порно секнаха. Засега.

Коментари

Тук не може да се коментира.