Коментари

 1. jmuda #
  18 септември 2010 @ 21:55

  История от преди доста години:
  Приятел отива на вестникарска будка в малък град:
  – Добър ден, имате ли списание Про Рок?
  – Не, но ако искате ни докараха вестник Оракул.

 2. tcvetelinka #
  18 септември 2010 @ 22:48

  Будка с банкомат:))) За по лесни продажби може би?

 3. Калин #
  19 септември 2010 @ 0:05

  Ааа, вестник (стратум) „Класа“ си отива. Остават предшестващите го вестниците „Психо“ и „Феномен“.

 4. 19 септември 2010 @ 1:00

  Их, че модерно.

 5. nen #
  19 септември 2010 @ 18:54

  не „са достатъчни на човек?“ ,а „са нужни на човек “ :) circa :)

 6. Дзен (много кисел днес) #
  21 септември 2010 @ 10:11

  Да бе, егати, еб@ти… А какво ще кажете за вестници с „велики“ хед тайтъли като „Строго Секретно“, „Шок“, „Смок“, „Скок“, „Гълток“,
  „Чук-Чук“, „Трес-Трес“, „Плес-Плес“ и т.н. Все вестници за ширпотреба и „ограмотяване“ на невежи и безнадеждни индивиди запътили се към графата лузъри с промити мозъци !?

  Тази будка трябва да е с П отпред вместо Б. Как веднъж не направиха един свестен павилион за печатни издания? Все едни такива тип набързо сковани конструкции или сергии като на „Женски пазар“.

  По павилионите и заглавията(имената) на вестниците става ясно че в България положението става все по безнадеждно. Качество с тренд перманентно надолу. Особенно и след като шипарите (И.К. и сина и Глигантюан депутат от ДПС) станаха част от медийния бизнес в България е ясно че всички издания са предназначени за промиване на мозъци, а не за да информират с полезна информация. Всички сериозни фирми отдавна си имат отдели занимаващи се с анализ на информацията от масмедиите и специализираните издания и като цяло изводът е, че много медии(предимно български) сеят психози и дезинформация. С други думи на медиите не може да се вярва въобще. Медиите в България са скъпоплатени проститутки, които пристават само на този който плаща добре!

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS